Vesti

Od autorke bestseler serijala o Ameliji Zubić – „Duga Sivić“ i „Duga Sivić: Oko oluje“ u prodaji od 20. marta

17. mart 2023.
Nakon briljantne i urnebesne Amelije Zubić, Lora Elen Anderson upoznaje nas sa desetogodišnjom Duganom koja živi na čarobnom Nebesju, visoko na nebu! Okružena je vremenoscima obdarenim čudesnim nebeskim moćima, ali mala Dugana nema nikakvu moć! Međutim, nakon odlaska na Zemlju, Dugani će se život zauvek promeniti.


Dugana Sivić postaće Duga Sivić! Uz pomoć svojih najboljih drugara (i praskavog mačkoblaka Nima), Dugana mora da nauči da vlada svojim novim moćima i da spase svet od najstrašnije oluje koja ga je ikad pogodila.

Dok se Dugana polako privikava na svoje nove moći, opasnost je na vidiku! Kad oblačasta bića odjednom počnu da nestaju – među njima i Duganin ljubimac mačkoblak Nim, Dugana i njeni drugari moraju da reše tu misteriju. Dugana je ubeđena da se iza tih nestanaka krije neka mračna moć. Hoće li uspeti da dokuči šta se dešava pre nego što oblačna moć ne bude zauvek nestala, a Zemlju uništi najstrašnija oluja?

Duga Sivić“ i „Duga Sivić: Oko oluje“ možete pronaći od ponedeljka 20. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.