Vesti

Za sve vaše planove – popust na datumirane agende i kalendare

03. februar 2023.
Dobra agenda i kalendar neophodni su nam saveznici u savladavanju svakodnevnih obaveza. Njihova praktičnost najvažnija nam je karakteristika pri izboru, a još kad su originalno dizajnirani, onda su i lep ukras na radnom stolu, odnosno u radnom prostoru ili na zidu sobe. Najbolje svetske i domaće datumirane agende i kalendare možete pronaći u bogatoj ponudi Delfi gift asortimana u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtu delfi.rs.


Imamo odličnu vest za sve one koji su u potrazi za novom agendom, kao i za one koji još nisu našli kalendar po svom ukusu ili im je potreban novi. Tokom celog meseca februara datumirane agende i kalendari u svim knjižarama Delfi, kao i na sajtu delfi.rs, biće na popustu od 20%.

Ostali popusti ne važe.

Kalendare i agende koncipirane za vođenje beležaka i planiranje na dnevnom ili nedeljnom nivou odlikuju izvanredan kvalitet i dizajn. Umetnost, motivi popularnih filmova i TV serija, stripova, serijala knjiga, ali i klasična monohromatska izdanja elegantnih, svedenih linija – sve možete pronaći na jednom mestu.

Kao i prethodnih godina, i ove godine u ponudi su datumirane agene i kalendari – i to franšize poznatih serija, knjiga, filmova i stripova španskog dobavljača „Grupo Erik“. Većina artikala je proizvedena po strogo ekološkim kriterijumima, posebno zidni i stoni kalendari.

Tu su i agende i kalendari nemačkog brenda „Neumann“ (TeNeues). Dizajn sa klasičnim motivima i odličan kvalitet njihov su zaštitni znak.

Britanski brend „Pyramid“ ove godine prvi put radi agende i kalendare sa motivima poznatih franšiza – serija, filmova, stripova.

„Tri Coastal“ nudi moderne ženske planere i agende nežnih boja, svetlucavih dezena, sa divnim motivacionim porukama.

„AD Vitam“ rokovnike odlikuju male dimenzije kako bi mogli da stanu u svaku torbicu, kao i dizajn korica koji je inspirisan veselim optimističnim dezenima i motivacionim porukama.

Agende brenda „Ambar“ su minimalističkog dizajna, praktični dnevnici koji će vam omogućiti da funkcionalno beležite svoje dnevne sastanke. U ponudi je i kolekcija ekološkog programa sa recikliranim papirom, koja je napravljena sa ciljem očuvanja prirode.

Tu su i najpopularnije domaće datumirane agende „Print4Party“. Ove moderne rokovnike kreirale su, između ostalih, popularne grafičke dizajnerke Zombijana i Mali Iv.

Kompletan spisak artikala na akciji možete pogledati ovde.