Vesti

Četvrti i peti deo serijala o Hariju Poteru ekskluzivno u Delfi knjižarama od 25. avgusta

16. Avgust 2022
Nakon prva tri dela iz serijala o Hariju Poteru „Hari Poter i kamen mudrosti“, „Hari Poter i dvorana tajni“, „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana“ i svetske premijere scenarija Dž. K. Rouling „Tajne Dambldora“ čarobnjačka avantura se nastavlja.


Četvrti i peti deo serijala „Hari Poter i vatreni pehar“ i „Hari Poter i Red feniksa“, u izdanju Čarobne knjige, u prodaji su od 25. avgusta ekskluzivno u Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs.

Serijal o Hariju Poteru jedan je od najpopularnijih i najvoljenijih na svetu. Knjige iz ovog serijala stekle su milione obožavalaca širom sveta i prevedene su na više od 80 jezika, među kojima su i starogrčki i latinski. Izuzetan podatak je i broj od više od pola milijarde prodatih primeraka.

U poslednjih nekoliko godina srpsko izdanje nije moglo da se nađe u knjižarama, pa će ljubitelje čarobnjačkog sveta Dž. K. Rouling ova informacija sigurno izuzetno obradovati. Iz Čarobne knjige najavljuju ubrzo objavljivanje svih sedam nastavaka. Knjige su opremljene novim koricama koje je radio Džoni Dadl, a za novo izdanje prevodioci Vesna i Draško Roganović vratili su se svom delu, ponovo ga iščitali i poboljšali.