Vesti

„Super 75%“ i „Letnje osveženje 50%“ – gift akcije kojima ne možete odoleti

08. Avgust 2022
Idealan je trenutak da dopunite svoju gift kolekciju savršenim artiklima iz naše bogate ponude, jer 10. avgusta u odabranim Delfi knjižarama, kao i na sajtu delfi.rs, počinju dve fantastične akcije – „Super 75%“ i „Letnje osveženje 50%“.Akcija „Super 75%“ važi u beogradskoj Delfi knjižari „Dobrica Ćosić“ (na bulevaru kralja Aleksandra 146), u Delfi knjižarama u Pirotu, Čačku, Kraljevu, Lazarevcu, Borči, Smederevu, Užicu i Novom Pazaru, kao i na sajtu delfi.rs.

Artikle na akciji možete pogledati ovde.

Artikle snižene na akciji „Letnje osveženje 50%“ možete pronaći u Delfi knjižarama u Zemunu i tržnim centrima Ada Mall, Big Fashion i BW Galerija u Beogradu, u Delfi knjižarama u Kragujevcu, Jagodini, Šapcu, Pirotu i Nišu (Obrenovićeva 3), kao i na sajtu delfi.rs.

Artikle na akciji možete pogledati ovde.

Iskoristite priliku i obradujte sebe i svoje bližnje prelepim artiklima iz gift kolekcije, kao što su, između ostalog, neseseri, novčanici, torbe, agende, šolje, setovi za espreso, igračke i bukmarkeri, koje tokom trajanja akcija možete pronaći snižene do 50%, odnosno do 75%.

Akcije traju do 9. septembra 2022.