Vesti

Čitanje kao terapija – majsko izdanje časopisa Bukmarker u knjižarama Delfi

17. Maj 2022
U brzom vremenu u kome živimo potrebni su nam instant odgovori čak i na suštinska pitanja. Praćenje životnih trendova podrazumeva izvrsno snalaženje u svim segmentima – na poslu, u partnerskim odnosima, u roditeljstvu… A da bismo bili najbolji svojim partnerima i deci, i dali sve od sebe da uspemo u poslu i izgradimo uspešnu karijeru, moramo vredno da radimo na sebi i na svom samopouzdanju.

Iz broja u broj ukazujemo na višestruki značaj čitanja knjiga. One su nam i na ovom putu saveznice. Zato smo temu broja posvetili self-help literaturi, a u okviru nje preporučujemo vam i sjajne knjige kao što su „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“, „Svako je sposoban za vezu“, „Ovladaj svojim emocijama“, „Ovladaj svojim fokusom“ i druge.

Majsko izdanje Bukmarkera puno je i odličnih intervjua. Razgovarali smo sa Dragom Kekanovićem, Slavimirom Stojanovićem Futrom, ali i sa stranim piscima – Lusi Foli, Monik Rofi i Markom Balcanom, koji su za srpske čitaoce rado govorili o svojoj, ali i književnosti uopšte.

U rubrici Biblioteka poznatih ugostili smo Ninu Seničar, poznatu glumicu i TV voditeljku, koja je napisala svoju prvu knjigu, i to za najmlađe. Nazvala ju je „Zvezda Slavica“, i njome svim mališanima poručila da u životu mogu biti šta god požele.

Kroz odlične prikaze pisaca, urednika i književnih kritičara predstavili smo i knjige „Jednom u gradu ko zna kom“, „Ovo niko ne pominje“, „Srce tame“, „Reka duša“, „Beležnica neizgovorenog“ i druge.

Dakle, mnogo je razloga da i ovog meseca uživate u čitanju Bukmarkera, koji ćete dobiti na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj očekujte svakog meseca.