Vesti

Lagunina knjižara na Terazijama vas vodi na Beldocs

13. Maj 2022
Nova Lagunina knjižara na Terazijama (Terazije 4) već je postala omiljeno mesto Beograđana, gde svi koji je posete pronalaze najbolji izbor naslova na srpskom i engleskom jeziku, bogatu ponudu gift programa, kutak Starway sa najboljim izborom mangi, stripova i grafičkih novela, a posebno je uređen i deo sa knjigama za decu.U saradnji sa festivalom Beldocs obradovaćemo posetioce: uz tri kupljene knjige u knjižari Terazije poklanjamo 2 karte za ovaj prestižni festival.

Akcija traje do podele karata.

15. Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs, jedan od vodećih festivala u ovom delu Evrope, održava se do 18. maja na sedam lokacija u Beogradu. Premijerno će biti prikazano više od 100 najboljih dokumentarnih filmova i XR sadržaja danas, u dvanaest programskih celina.

Uz tri kupljene knjige u knjižari Terazije moći ćete da birate među ulaznicama za filmove: „Kako postati Žak Kusto“, „Pejzaži panonske paprati“, „Želimir Žilnik: Dnevnik iz Zapadne Nemačke (Retrospektiva kratkih filmova)“, „Kurt Vonegat: Otkačen u vremenu“, „Raj“, „JFK: S druge strane ogledala“ i „Napolju“.

Detaljnije o programu festivala možete pogledati na beldocs.rs.