Vesti

Napeti triler godine „Reka duša“ u prodaji od 8. decembra

07. Decembar 2021
„Reka duša“ autorke Liz Mur je u isto vreme uzbudljiv triler i dirljiva porodična priča puna preokreta o odrastanju dve sestre i o neraskidivim sudbinskim sponama koje nas vezuju.

U opasnom kraju Filadelfije u kom vlada droga i cveta prostitucija dve nekad nerazdvojne sestre nalaze se na suprotnim stranama. Kejsi je upala u kandže zavisnosti i živi na ulici, a Miki kao policajka tim istim ulicama patrolira. Iako odavno ne razgovaraju, Miki sve vreme pazi na sestru. Kejsi iznenada nestaje, i to upravo kad u Mikinom rejonu počnu da se nižu misteriozna ubistva. Miki opsesivno traži krivca – i svoju sestru – dok ne bude prekasno.

U napuštenom železničkom dvorištu u opasnom kraju Filadelfije pronađena je mrtva devojka. Policajka Miki se plaši da bi to mogla biti njena sestra Kejsi. Njih dve je odgajala njihova baka, hladna i ogorčena žena koja nikada nije mogla da preboli činjenicu da je majka devojčica umrla od predoziranja.

„Reka duša“ Liz Mur u prodaji je od srede 8. decembra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.