Vesti

Proslavimo zajedno rođendan Delfi knjižare „Borislav Pekić“ u Knezu!

02. Decembar 2021
Delfi knjižara „Borislav Pekić“ nalazi se u samom srcu prestonice, u Knez Mihailovoj 48, i dobro je poznato i omiljeno mesto svih ljubitelja književnosti koji u njoj pronalaze najveći izbor domaćih i svetskih hitova, bogat gift program, kao i sve one sitnice koje upotpunjuju čitalački ugođaj. Knjižara slavi rođendan od 3. do 5. decembra – ali mi poklanjamo!Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Od petka 3. decembra do nedelje 5. decembra prilikom kupovine tri ili više knjiga u izdanju Lagune količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustom.

Preporučujemo naslove domaće i svetske književnosti: ključne principe poslovanja najbogatijeg čoveka na svetu Džefa Bezosa u knjizi „Smišljajte i istražujte“, knjigu Vedrane Rudan „Ljubav na posljednji pogled“, posthumno objavljen roman Miše Aleksića „Preko trnja“, novi roman Sofi Kinsele „Zabava tek počinje“ i mnoge druge.

Delfi knjižara u Knezu se prostire na četiri nivoa, uz enterijer koji krasi najveće svetske knjižare. Sve što jedna oaza književnosti treba da ima, nalazi se na ovoj adresi: hitovi domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, naslovi na engleskom jeziku, gift program i kartolerija, edukativne i zabavne igračke za najmlađe. U sklopu knjižare nalazi se i Bukmarker kafeterija, gde u lepom i modernom ambijentu možete u miru razgovarati sa prijateljima ili čitati knjigu, uz odličnu kafu. A ceo sprat je odvojen i za carstvo svih ljubitelja fantastike i stripova jer je tu smeštena striparnica Starway, u kojoj ćete pronaći izvrstan izbor knjiga iz oblasti fantastike i naučne fantastike na engleskom i srpskom jeziku, stripove i tematski gift program.

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju proslavimo rođendan Delfi knjižare „Borislav Pekić“ u Knezu! Pored popusta, očekuju vas i sjajni pokloni.