Vesti

Sajamski dani su počeli! [video]

18. Oktobar 2021
Da su Sajamski dani u knjižarama dobra alternativa Sajmu knjiga, potvrđuje veliko interesovanje čitalaca koji su posetili knjižare Laguna i Delfi prvih dana manifestacije.Veliki popusti na izdanja Lagune, knjige drugih izdavača, knjige na stranim jezicima, kao i na gift program dovoljan su razlog da Sajamski dani budu na obaveznoj TO DO listi svih knjigoljubaca.

Za najbolju atmosferu Sajamskih dana pobrinuli su se pisci Lagune koji su dočekali čitaoce u petak i subotu u knjižarama „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 i Delfi SKC u Kralja Milana 48.

Najpre su Ljubivoje Ršumović i Uroš Petrović u petak 15. oktobra potpisivali svoje knjige u Knezu i priredili nam neobičan razgovor.Vanja Bulić u Laguni ima čak 15 naslova a novom knjigom „Rupe u glavi“ istakao se kao satiričar. U razgovoru smo saznali da veoma voli priče, pa nam je i preporučio nekoliko knjiga priča.


 
Goran Skrobonja i Ivan Nešić su u četiri ruke napisali priču o detektivu Milovanu Glišiću u dvoknjižju „Firentinski dublet“, koji ne prestaje da intrigira čitaoce.


 
U subotu 16. oktobra knjižaru Delfi SKC posetili su Vladeta Janković, Živojin Žika Petrović i Đorđe Bajić i sa čitaocima podelili utiske o svojim knjigama i neke nove preporuke za čitanje. 

Već u utorak 19. oktobra u knjižari Delfi SKC očekuju vas:
 
17.30 – Šimon A. Đarmati
18.00 – Bojan Ljubenović
18.30 – Ljiljana Šarac
19.00 – Draško Miletić
 
U knjižari Delfi u Novom Pazaru (28. novembra 41lj) od 12 sati u utorak sa čitaocima će se družiti Enes Halilović.
 
U sredu 20. oktobra u Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 čekaju vas:
 
17.00 – Tamara Lujak
17.30 – Ljubica Arsić
18.00 – Darko Tuševljaković
18.30 – Goran Gocić

Istog dana u Užicu u Delfi knjižari „Milutin Uskoković“ (Trg Svetog Save 46) svoje knjige potpisivaće Danica Bogojević.

Ne propustite Sajamske dane koji traju do 31. oktobra!Čekaju vas sjajni popusti!
 
Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%.

Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, odobravamo dodatnih 20%.

Odličan gift program biće snižen za 15%.
 
Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važe tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. One su izazvale veliko interesovanje među čitaocima koji su iskoristili priliku i po znatno nižim cenama nabavili naslove „Pomračenje“ Marka Elzberga, „Trag“ Patriše Kornvel, „Vodenduh“ Nejtana Hila, ali i knjige za najmlađe „Deset ala u krevetu“, „Lavirint“ Nade Korać, predivnu knjigu pesama „Januar u žirafi Dejana Aleksića i druge naslove.
 
Najtraženije knjige do sada su prema očekivanju novi romani Fredrika Bakmana i Lusinde Rajli „Mi protiv vas“ i „Izgubljena sestra“ ali i „Zanimljiva istorija Srba u 147 priča“ Momčila Petrovića, „Stručnjak za ljubomoru i druge priče“ Jua Nesbea i svetski bestseler iz oblasti psihologije „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ Štefani Štal.
 
Tokom Sajamskih dana ne važe ostale redovne akcije.
 
Manifestaciju su podržali Banca Intesa, Bambi, Wash&Go, Bioten, STR8, K2r, Haier, Generali, Nedeljnik.
 
Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.
 
Čekamo vas u Delfi i Laguninim knjižarama!