Vesti

Šta ćemo čitati u novoj književnoj sezoni – oktobarski broj časopisa Bukmarker posvećen Sajamskim danima

15. Oktobar 2021
Oktobarsko izdanje Laguninog časopisa Bukmarker slavi praznik knjige!

Najnovije izdanje Bukmarkera posvećeno je Sajamskim danima koji se u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs održavaju od 15. do 31. oktobra, i u njemu ćete pronaći listu najnovijih Laguninih izdanja, ali se i podsetiti hit knjiga koje su se poslednju godinu dana našle na policama naših knjižara.

Tu su, kao i do sada, odlični intervjui. Ovoga puta su nam o svojim knjigama, ali i čitalačkim navikama govorili Ljubivoje Ršumović, Hana Džuel, Nadija Teranova, Srećko Horvat, Ferzan Ozpetek, Jelica Greganović, Gorica Nešović i Keri Čin.

Čitaćete i o knjigama „Mit o ptici“ Miroslava Antića, „Čovek iz nehata“ Gorana Gocića, „Oduži se dalje“ Ketrin Rajan Hajd, „Ordesa“ Manuela Vilasa, „Memoari: Lice i naličje“ Demi Mur, „Život i vremena Majkla K“ Dž. M. Kucija.

Književnica Ljubica Arsić pisala je o romanu „Jarčeva planina“, urednik publicistike u Laguni Srđan Krstić o knjizi „Pitajte filozofa“, a Ljiljana Šarac je otkrila kako je nastao njen roman „Đurđevim stopama“.

Časopis Bukmarker dobićete na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Doživimo zajedno čaroliju biranja i čitanja knjiga!