Vesti

Nedelja knjiga Džordža R. R. Martina

14. Septembar 2021
Igra prestola“, „Pesme snova“, „Vitez Sedam kraljevstava“, „Vatra i krv“, „Grozničavi san“... Izbor je samo vaš, ali knjige Džordža R. R. Martina zaslužuju da se nađu u svakom domu. Sada je idealna prilika za to!Od 20. do 26. septembra, tokom Nedelje knjiga Džordža R. R. Martina, koja nam je poslužila i kao inspiracija za konkurs „Pesma leda i vatre – novo poglavlje“, ljubitelji epske fantastike imaće priliku da dopune svoje police knjigama slavnog pisca, na koje će se kupovinom tri ili više obračunavati popust od 20%. Ovaj popust važi i za kupovinu gift asortimana inspirisanog čuvenim serijalom.

Džordž R. R. Martin je najpoznatiji po svom remek-delu serijalu „Pesma leda i vatre“ koji, i pored velikog nestrpljenja milionskog broja ljubitelja, nikako da privede kraju, ali njegov rad je uticao na sve podžanrove u okviru fikcije, počev od naučne fantastike, preko misterija do trilera. Serija „Igra prestola“, ekranizacija serijala mreže HBO, jedna je od najbolje ocenjenih i najnagrađivanijih serija svih vremena, a Martina je učinila jednim od najpoznatijih pisaca na svetu.

I dok ne stigne šesti deo serijala „Vetrovi zime“ (a stići će, kad-tad!), iskoristite priliku da obnovite znanje o porodičnom stablu porodica Vesterosa ili se zaljubite prvi put u magični svet koji je Džordž R. R. Martin stvorio.

Akcija važi u knjižarama Delfi kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.