Vesti

Uživajte u dobrim knjigama za vreme praznika

23. April 2021
Laguna i Delfi knjižare pobrinuli su se da tokom uskršnjih i prvomajskih praznika ne budete uskraćeni za knjige koje želite da čitate. Od četvrtka 29. aprila u 9 sati do utorka 4. maja sve što poručite preko sajta laguna.rs i delfi.rs besplatno stiže na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos!


Takođe vas očekuje količinski popust od čak 15% na tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune, na knjige drugih izdavača i knjige na stranim jezicima.

Ovo je sjajna prilika da nabavite komplet epske fantastike „Bajka nad bajkama“ Nenada Gajića ili izvanredan nastavak generacijama omiljenog romana „Male žene“, „Mali ljudi / Džoini dečaci“ Luize Mej Olkot. Ako ste anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom, poslednji deo trilogije „Suludo bogati Azijci“ Kevina Kvana, „Muke bogataša“, sigurno će vam izmamiti osmeh na lice.

Na sajtu delfi.rs dostupno je više od 4.000 naslova u izdanju Lagune i preko 100.000 knjiga drugih izdavača i ostalih artikala, a sve besplatno stiže do vas od 29. aprila do 4. maja.

Laguna i Delfi knjižare su uvek tu za vas!