Vesti

Nova Delfi knjižara u Nišu u TC Delta Planet

22. April 2021
Najveći grad u jugoistočnoj Srbiji i grad rimskih careva Konstantina Velikog i Konstancija III postaje bogatiji za još jednu Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca.

Pored knjižara u Obrenovićevoj 3 i tržnom centru Stop Shop, Nišlije će od četvrtka 22. aprila najbolje knjige moći da pronađu i u novom tržnom centru Delta Planeta na prvom spratu.

Nova knjižara, uređena po svetskim standardima, ujedno je i jedna od većih iz lanca Delfi. Nova knjižara ima 250 m² i enterijer je osmišljen tako da čitaocima omogući lako snalaženje u prostoru, ali i prijatnu atmosferu kojoj će se rado vraćati.

Pored najbolje ponude knjiga domaćih i svetskih autora i odličnog izbora knjiga na engleskom jeziku, Nišlije će pronaći i izdvojen kutak namenjen fantastici, stripovima i tematskom giftu – Starway, koji postoji samo u Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu.
 
U novoj knjižari pronaći ćete i pažljivo odabran gift program i originalne poklone.

Posebno vam skrećemo pažnju na sjajan izbor knjiga za mališane, koji uključuje knjige najvažnijih domaćih pisaca za decu, ali i izvanredne koprodukcije koje osmišljavamo sa inostranim partnerima, kao i edukativne knjige i izdanja. I upravo knjige za decu biće na odličnom popustu do nedelje 25. aprila. U okviru Dečjih dana kulture popust na Lagunina izdanja za jednu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga čak 40%.

Poseban poklon povodom otvaranja nove Delfi knjižare do nedelje 25. aprila biće besplatno učlanjenje u Lagunin klub čitalaca, čime dobijate izuzetne popuste tokom cele godine i poklon-kod za besplatno korišćenje Eden Books aplikacije za čitanje elektronskih knjiga u trajanju od mesec dana.

Vidimo se od četvrtka 22. aprila u TC Delta Planet, na Bulevaru Nemanjića 11b, u vašoj novoj omiljenoj Delfi knjižari u Nišu i Laguninom klubu čitalaca