Vesti

Treći roman o agentu Vilu Trentu u prodaji od 26. februara

22. Februar 2021
U hitnoj službi najprometnije bolnice u Atlanti, Sara Linton leči gradsku sirotinju, ranjene i one koji nisu imali sreće – i u tome nalazi pribežište od tragedije koja joj je uzdrmala život u seoskom okrugu Grant.

U zabačenom kraju okoline Atlante, gde je nađena Sarina pacijentkinja, lokalna policija je pokrenula istragu. Ali detektiv Vil Trent iz Istražnog biroa Džordžije ne čeka nalog svoje šefice i sasvim sam otkriva skrivenu kuću užasa iskopanu pod zemljom. A onda nalazi i drugu žrtvu...

Kada bude oteta sledeća žrtva, pametna, imućna, samostalna mlada majka, Vil i njegova partnerka Fejt Mičel, žena koja i sama skriva uznemirujuće tajne, biće zvanično pozvani da istraže slučaj. Dok se Sara grčevito bori za život svoje pacijentkinje, a dvoje policajaca misle da su na tragu ubici jer je njegova odaja za mučenje pronađena, pristižu nove jezive vesti. Čini se da ubicu ništa ne može da zaustavi…

Karin Sloter je jedna od najpopularnijih američkih spisateljica kriminalističkih romana na svetu. Njena dela su objavljena u sto dvadeset zemalja i prodata su u više od trideset pet miliona primeraka.

Roman „Postanje“ u prodaji je od petka 26. februara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.