Iskoristite 15% količinskog popusta!

Vesti

Uživanje uz dobru knjigu i Nescafé

19. Februar 2021
Knjiga i dobra kafa stižu svuda i to zahvaljujući još jednoj akciji koju Laguna organizuje sa brendom Nescafé. Nakon oktobarske akcije i sjajnih reakcija čitalaca iz celog sveta, rešili smo da vas zajedno sa prijateljima iz Nescaféa obradujemo ponovo!


Od 22. februara do 22. aprila uz svaku porudžbinu preko sajta laguna.rs na poklon dobijate paketić od dve kesice kafe nezaboravnih ukusa Nescafé 3 u 1, Classic, Strong, Brown Sugar, Sweet&Creamy ili Nescafé 2 u 1.

Nescafé ima tradiciju dugu više od 80 godina. To je i prva kafa koja se spustila na Mesec, popela na Mont Everest i postala neizostavni deo domova širom sveta. Uvek ćete želeti da se vratite tom nezaboravnom ukusu.

Kada je reč o novim izdanjima Lagune, naše preporuke su istorijska ljubavna drama „Đurđevim stopama“ Ljiljane Šarac, obavezan priručnik za prirodno jačanje imunosistema „Zaštita od infekcija“ Ridigera Dalkea, kao i sjajne knjige iz edicije Mala Laguna „Anjin svet“ Lele Stojanović i „Staško Nestaško“ Ane Đokić. Imate izbor od preko 4.000 Laguninih izdanja na sajtu laguna.rs, a u periodu trajanja akcije, kao poklon, do vas stižu i Nescafé pokloni.

Uz sve porudžbine na poklon dobijate i novo izdanje časopisa Bukmarker.

Uživajte u Laguninim knjigama i Nescafé ukusima!