Iskoristite 15% količinskog popusta!

Vesti

Prvi deo naučnofantastične trilogije „Luna“ u prodaji od 12. februara

10. Februar 2021
Mesec želi da vas ubije.

Možda će vas ubiti kad ostanete bez dnevnice koja vam je dodeljena za hranu, vodu ili vazduh. Možda će vas ubiti kad ste u klopci između vladajućih korporacija, takozvanih Pet Zmajeva. Na korak od bogatstva, u sumanutom futurističkom feudalnom društvu, na Mesecu morate da se borite za svaki pedalj koji želite da steknete. I upravo je to učinila Adrijana Korta.

Kao vođa najmlađeg Mesečevog Zmaja, Adrijana je preotela kontrolu nad industrijom helijuma 3 od korporacije Makenzi metali i borila se da stekne novi status za svoju porodicu. Sada, pred kraj života, Adrijana shvata da je njena korporacija Korta helio suočena sa brojnim neprijateljima koje je stekla tokom svog meteorskog uspona. Ako porodica Korta misli da preživi, petoro Adrijanine dece moraju da odbrane majčino carstvo od brojnih neprijatelja... i jedno od drugog.

Čitaoci koji traže krajnje uzbudljivu naučnu fantastiku u postmodernoj eri uživaće u novoj trilogiji nagrađivanog autora Ijana Mekdonalda.

„Luna – Mlad mesec“ Ijana Mekdonalda u prodaji je od petka 12. februara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.