GATEWAY B1 + WORKBOOK - ENGLESKI JEZIK, RADNA SVESKA ZA 2. GODINU SREDNJE ŠKOLE

GATEWAY B1 + WORKBOOK - ENGLESKI JEZIK, RADNA SVESKA ZA 2. GODINU SREDNJE ŠKOLE

Annie Cornford

Izdavač: The English Book

Žanr: Druga godina

Cena :462,00 din

Gateway serija je namenjena srednjoškolskom uzrastu od 14-19 godina i ima za cilj da kroz akademski i kulturološki bogat sadržaj i povezivanje gradiva sa drugim predmetima , opremi polaznike odgovarujućim nivoom znanja engleskog jezika, neophodnim veštinama za polaganje završnih ispita i što je najvažnije spremnošću za daljim radom na sebi.

U okviru samih celina obrađuju se leksika, jezičke veštine i gramatika u kontekstu, dok se u sredini svake teme nalazi odeljak CLICK onto (akronim za Cross-Curicular, Literature and International Cultural Knowledge) u kome se obrađuju sadržaji iz drugih nastavnih predmeta, ali i kulturološke specifičnosti zemalja u kojima se govori engleski. Udžbenik je bogat vežbama za utvrđivanje gradiva koje su raznovrsne i omogućavaju učenicima da postepeno usvoje gradivo.

Sadržaj udžbenika proraćen je adekvatnim vežbama u radnoj svesci, koja pored toga još nudi i dodatne vežbe namenjene razvijanju vokabulara, proširivanju znanja gramatičkih pravila i razvijanja svih veština. Na kraju radne sveske nalazi se i jednojezički rečnik reči iz udžbenika sa adekvatno adaptiranim objašnjenjima.

U priručniku za nastavnike se pored standardnih proceduralnih beleški za vođenje časa nalaze i metodološki saveti, ideje za video materijal koji može da se koristi uz program, dodatne vežbe za učenike sa slabijim znanjem, ali i za one kojima je potreban dodatni izazov, a tu su i testovi na CD-u (polugodišnji, godišnji i testovi za kraj svake lekcije koji se mogu uređivati prema nahođenju nastavnika, dati u dve verzije).

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Format:

A202050

Udžbenici

128

Latinica

21x29.7 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

957,00 din 775,17 din

902,00 din 730,62 din

770,00 din 623,70 din

2.629,00 din

2.129,49 din

Ušteda: 499,51 din