Project 2, engleski jezik, radna sveska za 5. razred osnovne škole - srpsko izdanje

Project 2, engleski jezik, radna sveska za 5. razred osnovne škole - srpsko izdanje

Tom Hutchinson

Izdavač: The English Book

Žanr: Peti razred

Cena :561,00 din

Project 2 je drugi u nizu nivoa programa Project koji je doživeo svoje četvrto izdanje pre par godina. Serija Project se koristi u višim razredima osnovnih škola, tačnije od IV do VIII razreda (tj od V do VIII za decu koja engleski uče kao drugi strani jezik). I ovaj udžbenik je od samog početka rađen za naše tržište i u potpunosti odgovara nastavnom planu i programu za V razred osnovne škole. Njegove prednosti u odnosu na druge programe jesu što, iako je akcenat stavljen na gramatiku, dopuštaju nastavniku da čas usmeri ka povećanju vokabulara, diskusiji na zadatu temu, i daje prostor učenicima da svako svojim tempom rada i prema znanju i afinitetima koje pokazuje, može da savlada i najjednostavnije delove. Svako vežbanje je gradacijski poređano i obeleženo sa jednom, dve ili tri zvezdice, gde jednu zvezdicu imaju osnovna vežbanja, dve zvezdice zahtevnija i kompleksnija vežbanja, a tri zvezdice aktivnosti za one sa najboljim uspehom i postignućima.

Udžbenik je veoma sličan već postojećem izdanju koje se koristi u školama. Izmenjene su Extra Success stranice koje se nalaze na kraju radne sveske i dodati su elementi koji su nedostajali kako bi sadržaj udžbenika bio u skladu sa izmenjenim nastavnim planom i programom za peti razred. Takođe su unete i izmene u Extensive Reading delu na poslednjim stranama u udžbeniku i tekstovi su prilagođeni sadržaju nastavnih jedinica. Izmenjena su 3 teksta od postojećih 6, prvi, treći i šesti. Prvi govori o proslavi Božića u našoj zemlji, treći o pismima dece koja dolaze iz inostranstva i putuju kroz našu zemlju, a šesti je posvećen životu i delu Vuka Karadžića.

Što se gramatike tiče, Present Perfect se po planu i programu više ne radi u V razredu, kao ni Simple Future i To Be Going To za predictions.

Izmene se odnose na članove, redne i osnovne brojeve, predloge za mesto i vreme. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Udžbenici

2018.

Ćirilica

Mek

28 cm

A174371

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

699,00 din 566,00 din

390,01 din 316,00 din

440,00 din 356,00 din

1.529,01 din

1.238,00 din

Ušteda: 291,01 din

Od istog autora