O nama

U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje više od četrdeset knjižara, kao i najveća internet prodavnica u regionu, www.delfi.rs.

U želji da ponudimo alternativu postojećim standardima u domaćem knjižarstvu kao i da ljubiteljima knjige omogućimo da u što kraćem roku i po najpovoljnijim uslovima dođu do najnovijih naslova, svetskih hitova kao i primeraka koji se trenutno nalaze samo u knjižarskom lancu Delfi, u ponudu smo uvrstili više od 50.000 naslova domaćih i stranih izdavača, gift program, multimediju i igrice. U prodaji takođe imamo i ulaznice za sve događaje u Beogradskoj Areni.

Delfi je nastao na temeljima društvene odgovornosti, pa naše poslovanje usmeravamo u tom pravcu. Pored mnogobrojnih kulturnih sadržaja u Delfi knjižarama često možete sresti i one koji knjige stvaraju. Na taj način omogućili smo fanovima da razgovaraju sa piscima i razmenjuju iskustva.

U našoj internet prodavnici možete razgledati i kupovati više desetina hiljada različitih vrsta artikala: knjiga, filmova, igrica, muzičkih diskova... Sekcija
Vesti prikazaće vam iz prve ruke najnovije vesti iz kulture, iz zemlje i sveta.

Uživajte u čitanju, čitajte sa uživanjem, jer kod nas su sve dobre knjige na jednom mestu.

_________________________________________________O nama:

Pun naziv pravnog subjekta: Delfi knjižare d.o.o
Sedište:
Resavska 33, Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina knjigama na malo u specijalizovanim prodavnicama 4761
Matični broj:
20499753
Poreski broj:
105951900
---------------
Adresa za slanje pošte:
Kralja Petra 45, V sprat; Beograd
Kontakt telefon:
+381 11 7155050
Kontakt e-mail:
podrska@delfi.rs
Web adresa:
www.delfi.rs
Radno vreme direkcije:
08-17h