Ničija
Facebook Share Twitter Share

Ničija

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 647,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Knjiga „Ničija“ je roman o zaljubljenosti, toj dobrovoljnoj predaji sopstvenog života nekom drugom kojeg i ne poznaješ, o propuštenim šansama i razmišljanju koja je to misao sa kojom čovek treba da napusti ovaj svet?

Roman „Ničija” je priča o greškama koje napravimo u strahu od samoće, o umiranju ljubavi u braku, o neverstvu, o podnošenju osećaja da si iskorištena.

Roman „Ničija” je i putokaz čitateljkama kako da nauče da budu svoje, ni nečije ni ničije ni svačije, roman o praštanju i veri da te onaj koji ume da voli uvek negde čeka.

Glavna junakinja Danka veruje da je život bajka kada si u zagrljaju onog koga voliš. Njena drugarica Maša više veruje u basne jer uvek na kraju neko nekog prevari. Od rodne Budve, studentskih dana u Beogradu, do života u Štokholmu njih dve prolaze decenije trošeči godine kao sate.

Kroz atmosferu stare Budve, Beograda devedesetih, Štoholma sa emigrantskim predgrađima, kriminala i narko bosova, kao i današnjeg Beograda Vesna Dedić je ispisala melodramu koja oslikava situacije i osećanja u kojima će se pronaći i žene i muškarci, i heteroseksulni i homoseksualni parovi, i samci, i oni u srećnim, ali i brakovima u kojima je ljubav počela da umire. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2016.

254

Latinica

Mek

20 cm

A134545

9788689671087

Prosečna ocena

5

(3)
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

25. avgust 2018.

Djurdjina Atanackovic

Isplakala se citajuci.Jedan deo knjige me mnogo podseca na moj zivot i neke najlepse dane u njemu .Hvala Vesni,veceras idem na promociju njene nove knjige u hotelu \"Solaris\" u Vrnjackoj banji

15. mart 2018.

Malina

Preplakala sam knjigu, ali onim laganim suzama. Divna, divna

06. oktobar 2016.

Tijana T.

Odavno nisam procitala lepsu knjigu. Kad sam je uzela u ruke, nisam je ispustila dok nisam dosla do poslednje stranice. Tako je sa svim knjigama Vesne Dedic. Jedva cekam neku njenu novu knjigu.

Od istog autora