Facebook Share Twitter Share

Peta žica

15%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 611,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Priča o ženi koja se ogrešila o Boga da bi pobedila đavola u sebi

Moje ime je Teodora Kaluđerović... Imam samo sestru...
Ako je iko pipne... ubiću ga.


U samo jednom trenu, život mirne violinistkinje pretvorio se u mahnito bekstvo pred zločinom koji je počinila. Ne želeći da se preda, ona odlazi jedinom čoveku koji je može sakriti. To je iguman Tadej, njena prva ljubav, koji joj pruža zaštitu u svom manastiru i pravi od nje lažnu iskušenicu.

Naizgled mirni dani među monahinjama biće prekinuti dolaskom zla pred kojim Teodora mora ponovo da beži. Sada već kao lažna monahinja, odlazi u selo sa zadatkom da ponovo podigne srušenu crkvu u kojoj sveće ne gore.

Ali njen greh prati je u stopu, i kada se iznenada desi ljubav, Teodora će se zapitati ko je to zapravo iskušava – Bog ili đavo. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

4. decembar 2015.

232

Latinica

Mek

13x20 cm

A128898

9788652120734

Prosečna ocena

3.6

(5)
5
3
4
0
3
0
2
1
1
1

30. jun 2017.

Danijela

Obožavam vokabular pisca sa juga Srbije, kao i samog pisca. Peta žica je hrabar Jankovićev poduhvat počevši od teme pripovedane u ženskom licu. Gde god Branislav gostuje, žena uz njega sam ja: Lapovo (mnogo puta), Batočina, Rača, Despotovac, Lazarevac, Aranđelovac, Požarevac, Beograd...Kad ja nekog promovišem i komentarišem to ima posebnu težinu, jer naše reči su naše ogledalo.

18. jun 2017.

Sandra

\"Nije svaka prevara greh\" kaže u Petoj žici veliki pisac, moj Branislav Janković. Šta je tačno mislio objasnio mi je u Noći knjige. Hvala pišče!

24. april 2016.

Lena

Ravnodusna. Radnja je nedosledna, stil pisanja plitak

22. april 2016.

Snezana Nikolic

Fasicantne bravure u pisanju, slatke price, ljubavni jadi, zivot na selu...ovo su najajce slike narecenog autora. Odmah idem u kjnizaru da kupim sve njegove knjge. Pravi radikalni pisac, a pise u zenskom licu.

10. april 2016.

Maja Luna

Neverovatna knjiga..pisac je pravo osvezenje..toliko emotivna,snazna,poucna..odavno nisam procitala bolje stivo..za svaku preporuku..dira u srce..

Od istog autora