Zauvek u srcu
Facebook Share Twitter Share

Zauvek u srcu

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 647,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Tri poznate glumice u svojim tridesetim susreću se sa spoznajom da njihov život nije ispao onakav kakvim su ga kao ambiciozne i zgodne studentkinje zamišljale. Gde su pogrešile jureći za svojom vizijom sreće i nadajući se da će imati više ljubavi, aplauza, dece, novca i sreće?

Roman Zauvek u srcu je melodrama koja će vam izazvati i suze i smeh, ali i podstaći da potražite odgovor na pitanje: da li bi sreću trebalo pojuriti ili je, ipak, u pravu glavna junakinja kada kaže da „sve za čim juriš otima se i beži“.

Kako se nose Nadežda, Tamara i Marinela sa bivšim nedovršenim ljubavima, razvodom, roditeljstvom, ljubavnicima, upravnicima, tabloidima, prevarama, bolešću i godinama kada im se čini da im se sve važno u životu već dogodilo? 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2014.

229

Latinica

Mek

13x20 cm

A105175

9788689671032

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

02. oktobar 2016.

Bojana KS

Pročitala sam ovu knjigu i već danima sam u totalnom haosu ... preispitujem svoj život, vagam, razmišljam ... probudila je u meni bujicu emocija, otvorila Pandorinu kutiju mojih osećanja ... sad nema nazad i pokušavam da sebe ovako osvešćenu vratim u Pandorinu kutiju i da zaboravim da postojim takva ja ...Odlična knjiga, laka za čitanje, tera na razmišljanje ... kraj nije po mom ukusu, danima sam odlagala da je pročitam do kraja da ne pokvarim utisak ... ali utisak je ostao pozitivan, bez obzira na sve...

Od istog autora