ARMAGEDON

ARMAGEDON

Vlada Arsić

Izdavač: Samizdat B92

Žanr: Drama, Domaći pisci

Redovna cena: 594,00 din

Sa popustom i do: 481,14 din (ušteda: 112,86 din)

U mirnoj vojvođanskoj varošici jednom meštaninu nestala je osmogodišnja kći. Posle višesatne potrage, dete je pronađeno mrtvo, silovano i zadavljeno. Strahovit zločin potresao je celu Srbiju. Počinilac je ubrzo otkriven i uhapšen, ali ono što će tokom narednih godina otkriti inspektori policije užasnuće čak i one najhladnokrvnije i naviknute na svako zlo

Roman „Armagedon“ inspirisan je potresnim i užasnim istinitim nesrećama koje su se dogodile na teritoriji Republike Srbije. Iako gorko potresna i stvarna, ova knjiga ne samo da razotkriva načine na koje predatori vrebaju svoje žrtve, već predstavlja i edukativno štivo za svakog roditelja. Kakve nas opasnosti vrebaju na internetu, kako da prepoznamo situacije koje mogu biti rizične i kobne za našu decu, kako da ih sprečimo i predupredimo, samo su neka od pitanja na koja autor daje odgovor u ovom izuzetnom delu. (Saša Živanović, načelnik Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije)

„Armagedon“ nas uvodi u onaj deo ljudske prirode koji nazivamo tamnom, mračnom stranom ličnosti, koja izaziva nevericu, mučninu, strah i bes. Koliko god znali da ovo štivo nije plod mašte autora već je reč o stvarnim, neverovatno drastičnim i surovim oblicima nasilja, kao da nam je teško da tu činjenicu prihvatimo. Kroz četiri potresne priče autor nas upućuje na ono na šta bismo, kao roditelji, morali da obratimo pažnju i šta da preduzmemo. (Biljana Lajović, specijalista školske psihologije).

Centar za bezbedni internet „Klikni bezbedno“ osnovan je u januaru 2013. godine. Sajt na kome se javnost može informisati o rizicima i prednostima, kao i načinima odgovorne i bezbedne upotrebe informacionih i komunikacionih tehnologija jeste www.kliknibezbedno.rs, a za decu i mlade osmišljeni su i dostupni onlajn edukativni alati, igre i kvizovi. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2014.

264

Latinica

Mek

21 cm

A099544

21. Februar 2018

Сања

Pročitala sam sve sve knjige koje je napisao. Svaka jedna koju počnete čitati, jednostavno ne možete ostaviti dok je ne završite. Knjige koje plene, koje su tako dobro napisane, da imate osećaj da ste na samom mestu događaja, tako sve uverljivo i upečatljivo. Ako bi me neko pitao da se opredelim koja je najbolja, ne bih znala šta da kažem. . . Još kod čitanja prve knjige \" Lopatanje đavola\" sam želela još knjiga od istog autora. . . jedini je problem što marketing nije dobar tako da je malo ljudi i čulo za knjige sutora Vlade Arsića. . .ali ja ih svima iskreno preporučujem.

Artikli na akciji

880,00 din 712,80 din

350,00 din 283,50 din

935,00 din 757,35 din

2.165,00 din

1.753,65 din

Ušteda: 411,35 din

Od istog autora