Facebook Share Twitter Share

Bitlsi

15%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.399,00 din

Cena i do: 1.070,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Jedina autorizovana biografija.

„Dokument stoleća.“ Maršal Makluan

Postoji samo jedna knjiga koja je istinski pronikla u Bitlse, a to je ova – ključni svetski bestseler čiji je značaj rastao s Bitlsima od prvog objavljivanja do danas.

Hanter Dejvis je 1967. i 1968. uz Bitlse proveo osamnaest meseci kada su na vrhuncu moći definisali generaciju i promenili lice popularne muzike. Kao njihov jedini ozvaničeni biograf, imao je neponovljiv pristup ne samo Džonu, Polu, Džordžu i Ringu već i njihovim prijateljima, porodicama i saradnicima. Prisutan u presudnom trenutku, on je sakupio čitavo blago intimnog i razotkrivajućeg materijala koji ovu klasičnu knjigu o Bitlsima još uvek čini putokazom za sve druge biografe.

Hanter Dejvis je ostao blizak sa članovima sastava i tako godinama imao pristup novim informacijama. U ovom izdanju, više od četrdest godina od prvog objavljivanja, sadržan je materijal koji nikada ranije nije objavljen, iz autorovih arhiva, ali i od samih Bitlsa, što omogućava novi uvid u legendu o njima. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

12. jul 2014.

608

Latinica

Mek

13x20 cm

A098712

9788652116041

Prosečna ocena

1

(1)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

13. januar 2022.

Dragan

Posle 400 od 600 pročitanih strana jako sam razočaran. Knjiga kukavički napisana, onako kako je moralo jer je marketing bio najvažnija stvar u Bitls priči. Verovatno iz tog razloga knjiga najmanje govori o muzici. Pisac je imao zadatak da napiše biografiju i priča se završava 1968. godine (a tek posle toga Bitlsi počinju da razmišljaju o muzici). Ako vas stvarno zanima kuća Lenonove tetke, Ringova drugarica iz osnovne, stavovi oca Brajana Epštajna menadžera Bitlsa i te budalaštine ovo je prava knjiga za vas. Ako vas zanima muzika, razgovori između članova, stavovi, pesme, tenzije, neslaganja i slično, nećete ništa od toga pronaći ovde. Knjiga je izrazito materijalistička i sve se vrti oko novca, šta je koliko koštalo i šta koliko vredi.