Zagrli me... Jer je sa tobom lepše sve
Facebook Share Twitter Share

Zagrli me... Jer je sa tobom lepše sve

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 647,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Kako bi žene bile divne samo kada ne bi želele da budu srećne,...rečenica je koju je glavnoj junakinji romana ponavljao otac dok je odrastala u malom gradu u unutrašnjasti.Od dolaska na fakultet u Beograd pa do novogodišnje noći decembra 2013. Nataša Krstić traži zagrljaj u kojem će biti apsolutno srećna, veruje da ljubav ne zaobilazi one koji umeju da vole,sreća one koji umeju da joj se raduju i uspeh one koji umeju da misle.

Roman “Zagrli me” nastao je iz straha od samoće u vreme kada nastaje nacija samaca,straha da će potreba za zagrljajem postati društveno neprihvatljivi gest najvećeg primitivizma i iz straha da uzmemo život u svoje ruke.

Ovo je priča i o ženama koje su robovi ambicija svoje dece i sebičnosti svojih muževa ,priča o ljubavi koja je rasprodaja zagrljaja o ljubavi bez strasti i strasti bez ljubavi.

“Pre[la sam tridesete i sada znam da ma koliko šećera dodavali neke stvari u životu imaju gorak ukus,ali… evo pišem iako sam suviše izgubila da bih mogla da se razbacujem sećanjima."

Roman “Zagrli me” je surova i duhovita priča o našem vremenu kada više govorimo o orgazmu nego o roditeljstvu,i više o telu nego o duši ,ali pre svega saga o potrazi za ljubavlju u kojoj će se, ponekad u suzama, prepoznati svaka od nas.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2014.

237

Latinica

Mek

13x20 cm

A097963

9788689671018

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

30. oktobar 2017.

Dragana gaga

Knjiga koja je ostavila dubok utisak i o kojoj sam danima razmisljala.Nekako sam se u nekim delovima pronalazila ali mi je kraj jako tuzan...Zao mi je sto Todor i Natasa nisu ostali zajedno i sto on nije shvatio snagu njene ljubavi....na zalost mnigi muskarci to neshvate...nikad.moje preporuke

Od istog autora