Soj
Facebook Share Twitter Share

Soj

10%

10%

za 3

Cena: 999,00 din

Cena i do: 809,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Priča o drevnom sukobu čoveka i vampira predstavlja sve što se želi od modernog horora: mračan je, krvav, destruktivan, ali i višedimenzionalan – u jedinstvenu celinu povezani brojni pripovedni tokovi, međuzavisnost vampira i čoveka, etički problemi i lične tragedije kao posledice opšte pošasti, smeštaju Soj daleko van žanrovskih okvira vampirskog romana.

Boing 777 sleće na njujorški aerodrom i na putu do terminala iznenada potpuno zamire.

Svi zastori su spušteni. Sva svetla isključena. Sve linije komunikacije utihnule su. Zemaljske službe nemaju odgovore. Doktor Ef Gudveder, vođa tima za hitne intervencije u slučajevima biološke opasnosti, zaposeda sablasni avion. Ono što je otkrio sledilo mu je krv u žilama.

U isto vreme, u starinarnici u Španskom Harlemu, Abraham Setrakijan, bivši profesor Bečkog univerziteta i preživeli iz koncentracionog logora Treblinka, shvata da se događa nešto. On zna da je došlo vreme – na pomolu je početak rata ili kraj sveta.

„Svakih nekoliko decenija vampirski žanr postaje malo anemičniji, a znanje nemrtvih preti da umre za nas. Ali onda dođe jedan Ričard Metison, ili Stiven King, ili... i sve opet oživi. Ovog puta žanr su oživeli Giljermo del Toro i Čak Hogan svojim zastrašujućim novim romanom Soj, bezbožnim okotom romana Ja sam legenda i Salem’s Lot.“

Den Simons, pisac bestselera Drud i Teror

Kategorija:

Godina izdanja:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2009

978-86-7702-098-9

428

Latinica

Mek

14,5 X 20,5 cm

A023328

9788677020989

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

03. februar 2010.

Jelena Kostic

Nisam verovala da će jedan od mojih omiljenih režisera, Meksikanac Giljermo del Toro, odlučiti da se lati pera. Posle sjajnog Blejda II i senzacionalnog Panovog lavirinta, na red ponovo dolaze vampiri. Pre nego što budete uživali u njegovom Hobitu, uživajte u novoj vampirskoj priči. Zastrašujuća budućnost koja preti čitavom svetu. Sjajno nema šta.

30. januar 2010.

Tamara Mihailović

Kada oživi davno usnuli kralj vampira, čovečanstvo se suočava sa svojim opstankom. Svi koji nisu uz njega biće istrebljeni. Da li postoji neko ko mu može stati na put?