POSTUPAK

Mo Hejder

Izdavač: Laguna

Cena : 749,00 din

Kupi online,
pokupi u knjižari

Pronađi najbližu knjižaru

Postupak je roman koji će dotaći vaše najmračnije strahove.

Dok nam na scenu vraća Džeka Kaferija, detektiva kojeg smo upoznali u Ptičjaku, Mo Hejder ni u jednom trenutku ne dozvoljava da napetost u ovom trileru popusti. Pred nama je maestralan spoj psiholoških analiza i forenzičkih detalja koji Postupak čini romanom koji istovremeno čitaoca užasava ogoljenom istinom i emocionalno potresa do same srži.

Usred vrelog leta, u mirnoj stambenoj ulici u južnom Londonu, muž i žena otkriveni su kao zatočenici u sopstvenom domu. Teško dehidridani, vezani i prebijeni, spaseni su u poslednjem trenutku. Ali najgore tek dolazi. Njihovo dete je nestalo.

Detektiv inspektor Džek Kaferi pozvan je da istraži slučaj, ali sličnosti s događajima iz njegove prošlosti onemogućuju ga da ostane objektivan.

Dok Džek nailazi na oskudne tragove na mestu zločiana, dok pokušava što dublje da pronikne u metodičan i zastrašujući um nepoznatog zločinca, nije siguran da može sačuvati svoj život u svetlu sve užasnijih otkrića. Tada počinje prava noćna mora.

„Neodoljivo jeziv triler.“ Publishers Weekly

„Nemilosrdno realistično i depresivno... Ovaj roman je upravo ono što je žanru potrebno – knjiga koja se bavi okrutnošću na nov, moralno ozbiljan način.“ Metro

„Niko nije očekivao da se može ovako duboko zaroniti u najtamnije ponore ljudskog zla.“ The Mystery & Thriller Club

nav-id:

Broj strana:

Format:

A000845

408 str

13x20

30. Januar 2010

Milica Petrović-Micko

Nastavak Ptičjaka u kome će se kroz mučan slučaj ubice dece rešiti i nestanak brata glavnog lika. Iako jako teška zbog teme (pedofilija) knjiga je stvarno fantastična. Za one sa dobrim stomakom.

Artikli na akciji

792,00 din 570,24 din

450,00 din 364,50 din

700,00 din 504,00 din

1.942,00 din

1.438,74 din

Ušteda: 503,26 din