Iskoristite 15% količinskog popusta!

ČOVEK I DEČAK

Toni Parsons

Izdavač: Laguna

Žanr: Drama, Ljubavni, Film

Redovna cena: 699,00 din

Sa popustom i do: 505,03 din (ušteda: 193,97 din)

Hari Silver ima sve što može da poželi: prelepu ženu, divnog sina, odličan posao na medijima – ali jedne noći, on sve to odbacuje. Potom Hari mora da počne da uči šta je suština ljubavi i života. Neke situacije koje treba da izbegnete tokom priprema za svoj najvažniji rođendan, onaj koji označava da ste sasvim odrasli – trideseti.Avantura s koleginicom s posla.Grozničavo kupovanje luksuznih stavri koje sebi ne možete da priuštite.Da vas ostavi žena.Da ostanete bez posla.Da odjednom postanete samohrani roditelj.Ako se primičete tridesetoj, šta god radili, izbegnite sve gore navedeno. ‘Jedna od najboljih knjiga objavljenih ove godine... Naizmenično vas navodi na smeh, pa na suze’Express ‘Parsons je napisao snažnu, duhovitu i inteligentnu knjigu pravo iz srca. Njegovi likovi su izrađeni, živi, pravi ljudi; dijalozi su briljantni’ Daily Mail‘Obiluje izuzetnim emotivnim nabojem’Time Out ‘Izvanredno napisan roman koji govori više o ljudskim odnosima od čitave biblioteke psiholoških priručnika’Irish Times ‘Dirljiv roman... prepun tihe nežnosti, ispisan srcem’Independent ‘Besramno sam otplakala čitavu knjigu’Woman`s Journal ‘Parsons je iskričav i odvažan pisac koji vodi priču kroz niz živahnih epizoda i duhovitih vinjeta’Times Literary Supplement ‘Svako ko očekuje Parsonsove uobičajene oštre gegove pronaći će nešto mnogo suptilnije. Možda će ih podsetiti pomalo na Nika Hornbija, ali ja bih ga radije poredio sa Kramerom protiv Kramera. Iznenađujuće dirljivo’MirrorKomentari čitalacaSavršeno štivo za sve nas, balkanske muškarce 30-ih godina. Priča koju treba doživeti da bi je voleli. Divna i iskrena hrabrost muškarca koji je u stanju da prizna greške svog života. Prelepa priča i savet kako se treba boriti u životu i za život. pošiljalac arsa

Kategorija:

Broj strana:

Format:

nav-id:

Knjige

304 strane

13x20 cm

A000014

10. Februar 2010

Snežana Mitrović

U romanu Čovek i dečak Parsons nam prikazuje situaciju koja je postala jako česta pojava u današnjem društvu - porodica se cepa, a dete ostaje negde između. Hari ima sve, harmoničnu porodicu i dobar posao, ali čineći fatalnu grešku gubi sve. Tek kada izgubi shvata vrednost onoga što je imao. Ali jednu stvar čini kako treba, a to je briga o njegovom sinu. Interesantan je njegov preobražaj, od ne tako savršenog oca transformiše se u oca kome je sin na prvom mestu. Ovo je roman koji nam jasno pokazuje šta je najvažnije u životu jednog roditelja, priča o razvoju čoveka i snazi porodičnih odnosa, naročito između oca i sina. Knjiga je dirljiva, puna nežnosti i jako, jako zabavna.

01. Februar 2010

Maja Mihajlović

Priča o naizgled običnoj savremenoj porodici. U jednom trenutku, u žudnji za promenom, njihovi životi se potpuno menjaju. Prioriteti više neće biti isti i dobiće priliku da upoznaju sebe, da shvate šta je prava ljubav i vrednost porodice.

Artikli na akciji

440,00 din 336,60 din

1.300,00 din 994,50 din

660,00 din 505,00 din

2.400,00 din

1.836,10 din

Ušteda: 563,90 din

Od istog autora