Facebook Share Twitter Share

Možeš ako veruješ

10%

10%

za 3

Cena: 999,00 din

Cena i do: 809,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

„Ova knjiga je nastala kao izraz optimističke vere u ljude i želje da ih ohrabrim da preuzmu kontrolu nad svojim životom tako što će u potpunosti shvatiti zadivljujuće sposobnosti svog uma.“
Norman Vinsent Pil

Knjiga Možeš ako misliš da možeš, autora svetskog bestselera Moć pozitivnog mišljenja dr Normana Vinsenta Pila polazi od teze da čovekove misli određuju njegov život i pokazuje nam kako da postanemo uspešni, delotvorno rešavamo svoje probleme i ostvarimo sreću. Jednostavnim i lako razumljivim jezikom, nizom primera iz svakodnevnog života, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i “pozitivnog mišljenja” savetuje nam kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspeh.
Inspirativne priče o ljudima koji su uspeli da iz korena izmene svoj profesionalni i privatni život ilustiruju praktičnu primenu duhovnih načela koja dovode do kreativnog raspleta. Ako učvrstite veru u snagu svog uma, ako steknete pravu motivaciju, izgradite samopouzdanje i sačuvate smisao za humor, ako prihvatite činjenicu da možete uspešno da savladate svaki problem, vaše želje mogu postati stvarnost.
Možete, samo ako mislite da možete, a ključ uspeha se nalazi u veri u sebe, postizanju unutrašnje ravnoteže i prihvatanju činjenice da svako od nas u sebi krije neograničene potencijale.

Postoji osnovni princip koji je potrebno primeniti u situaciji kada se suočavate sa problemima, ma koliko teški, komplikovani ili obeshrabrujući oni bili, a to je istrajnost zasnovana na uviđanju. Pil vam pokazuje kako možete ostvariti nemoguće tako što ćete:

- Biti motivisani
- Verovati u sebe i imati samopouzdanja
- Zaboraviti svoje strahove
- Postići čuda
- Odbaciti svaku pomisao na neuspeh
- Osloniti se na snagu svog uma
- Opustiti se i pokazati smisao za humor
- Dospeti na vrh 

Kategorija:

Godina izdanja:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2010.

9788678042973

280

Latinica

Mek

12x20 cm

A030424

9788678042973

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora