KULTURA ENERGETSKOG NAČINA ŽIVLJENJA I EKOLOGIJA SVESTI

KULTURA ENERGETSKOG NAČINA ŽIVLJENJA I EKOLOGIJA SVESTI

Ljubiša Stojanović

Izdavač: Neopress

Žanr: Ezoterija

Redovna cena: 1.000,00 din

Sa popustom i do: 810,00 din (ušteda: 190,00 din)

Knjiga Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti predstavlja svojevrsni udžbenik iz oblasti suptilnih energija i njihovog značaja za ljude.

Saznanja dobijena u dubokoj meditaciji govore o mogućnosti energetskog isceljenja i pomoći ljudima od strane duhovnih energija. Suštinu Svetih znanja predstavljaju znanja o funkcionisanju kosmosa i pomoći ljudskoj rasi iz kosmosa, ne samo u isceljenju već i u duhovnom razvoju i ostalim oblastima. Ova znanja su nam neophodna za očuvanje zdravlja putem preventive, kako u pogledu bolesti, tako i u pogledu prevencije negativnih misli, razvoju inteligencije, kreativnosti i duhovnosti. Na sadržajan, detaljan, praktičan, delotvoran i inspirativan način prikazana su znanja koja će pokrenuti mnoge ljude putem ličnog razvoja.

Nastanak i razvoj ljudske civilizacije će većini čitalaca otkriti nešto što je za njih bilo potpuno nepoznato, nešto o čemu su samo načuli i naslutili iz nekih religioznih ili istorijskih spisa. Ovaj deo će otkriti ljudima pravi istorijat ljudske rase, puteve i stranputice koje je ona prešla tokom milion i po godina od kad se odvojila od drugih varijanti ljudske ideje ili prototipa, i mogućnostima za ubrzani razvoj i povratak Stvaraocu.
***
...umesto dogme, knjiga Ljubiše Stojanovića ukazuje na puteve koji su potpuno izvan sholastičkoga zabrana, te otvara svest za prostore koji medicinski sholasticizam nije ni naslućivao.

Knjigom Kultura energetskog načina življenja i ekologija svesti otvara se niz mogućnosti za osposobljavanje čovekovih vlastitih potencijala, mogućnosti u okviru kojih čovek postaje aktivni učesnik u traganju za ličnim razvojem što u isti mah podrazumeva i traganje za zdravljem.
Iz recenzije dr Vuka Stambolovića

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Format:

nav-id:

Knjige

2013.

240

Latinica

20 cm

A079500

04. Maj 2014

Nikola Zaharijev

Artikli na akciji

1.099,00 din 890,19 din

1.099,00 din 890,19 din

865,00 din 778,50 din

3.063,00 din

2.558,88 din

Ušteda: 504,12 din