Facebook Share Twitter Share

101 svetsko čudo koje morate posetiti

10%

10%

za 3

Cena: 1.870,00 din

Cena i do: 1.514,70 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 1.515,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

"101 svetsko čudo koje morate posetiti" je knjiga koja istražuje razna spektakularna mesta širom sveta koja se smatraju svetskim čudima. Ova knjiga istražuje kako ljudska kreativnost i priroda mogu stvoriti izuzetne i fascinantne objekte i fenomene koji nas zadivljuju. Autori istražuju čuda iz prošlosti i sadašnjosti, kako veštačka tako i prirodna, koja su privukla pažnju i divljenje ljudi širom sveta.

Knjiga sadrži niz različitih svetskih čuda, uključujući veštačke građevine, prirodne fenomene, kulturne spomenike i druge impresivne objekte. Autori se fokusiraju na različite periode istorije i različite delove sveta, pružajući čitaocima širok pregled različitih svetskih čuda. Svako čudo koje je navedeno u knjizi dolazi sa osnovnim informacijama o njegovoj lokaciji, istorijskom kontekstu, značaju i posebnostima koje ga čine izuzetnim.

Knjiga "101 svetsko čudo koje morate posetiti" omogućava čitaocima da se upuste na virtuelno putovanje širom sveta, istražujući različite aspekte ljudske kreativnosti, prirodnih fenomena i kulturnog nasleđa. Ova knjiga je idealna za sve one koji su zainteresovani za putovanja, arhitekturu, prirodne lepote i kulturno bogatstvo sveta. Uz raznolike informacije i impresivne vizuale, ova knjiga pruža uvid u čuda koja nas okružuju i inspiriše nas da istražimo bogatstvo različitih kultura i prirodnih čuda širom sveta.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

112

Latinica

Tvrd

27 cm

A275543

9788660261092

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora