I rodiće se veštica
Facebook Share Twitter Share

I rodiće se veštica

10%

10%

za 3

Cena: 960,00 din

Cena i do: 777,60 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 778,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Hauardove priče, koje obiluju živopisnim avanturama prepunim akcije, smatraju se kamenom temeljcem podžanra mača i magije. Zbirka I rodiće se veštica naslovljena je prema istoimenoj priči iz 1934. godine, koja se smatra jednom od Hauardovih najpoznatijih i najomiljenijih priča iz serijala o Konanu.

Poslednja Strahorova knjiga sa avanturama najčuvenijeg varvarina Hiborijanskog doba donosi njegovu očajničku borbu da preživi najezdu divljih Pikta na nemirnoj granici Akvilonije („Preko Crne reke“); događaje koji su doveli do toga da od kapetana garde postane žrtva mučenja i, potom, osvetnički zapovednik nomadske horde („I rodiće se veštica“); susret sa magom vaskrslim iz ponora Praznine na tajanstvenom ostrvu Vilajetskog mora („Nečastivi od gvožđa“); i epski sukob sa moćnim Crnim prorocima u visokim gudurama Himelijskih planina („Ljudi Crnog kruga“).

Pored ovih klasičnih priča, u knjizi je po prvi put na srpskom jeziku štampan i slavni Hauardov esej „Hiborijansko doba“ koji daje istorijski okvir i geografski i demografski pogled na svet u kojem je varvarin sa maglenih brda Simerije uspeo, snagom svojih mišića, vijuga i čelika, da zavlada najmoćnijim carstvom te zaboravljene epohe… 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

314

Latinica

Mek

21 cm

A272125

9788680580395

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora