Mind fuck-posao
Facebook Share Twitter Share

Mind fuck-posao

10%

10%

za 3

Cena: 1.190,00 din

Cena i do: 963,90 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 964,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

SAMI POSTAVLJATE GRANICE SVOG USPEHA!

Isuviše često u poslu blokiramo sebe strahovima, sumnjom u sebe i nedostatkom hrabrosti. Ljutimo se zbog drugih, vršimo pritisak na sebe, propuštamo prilike i vodimo poslovni život zbog kojeg smo pod ogromnim stresom. Kada ne dobijamo ono što zaista želimo, uvek je u igri i samosabotaža.

Uspešna autorka i vrhunski kouč Petra Bok otkriva kako da razbijemo šifru sopstvenih blokada i u potpunosti razvijemo svoj potencijal – za uspešniji, svrsishodniji i kvalitetniji poslovni život. Krajnje je vreme da otkrijemo ko smo zapravo i šta možemo da napravimo od svog jedinstvenog života!

Ispunjen poslovni život je za mnoge ljude puki san. Zašto nam je toliko teško da napravimo više od sebe i napokon radimo ono što zaista želimo? Zato što u našim glavama postoji paralelni svet u kom isuviše često blokiramo sebe.

„Zaboravi, nemaš nikakvih šansi!”, „Šta si umislio?” ili „Ne izvodi, ne može čovek da stvori sebi posao iz snova!” Svakodnevno doživljavamo frustracije i ostajemo daleko ispod svojih mogućnosti.

Petra Bok istražuje fenomen Mindfuck-a i uči nas kako da prepoznamo i rešimo sopstvene blokade, pa čak i da ih upotrebimo kao ključ za razvoj svog istinskog potencijala.

Iskoristite znanje koje vam pruža ovaj nagrađivani, inovativni i izuzetno delotvorni metod koučinga, kako biste ostvarili neslućeno zadovoljstvo i uspeh u poslu! 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2022.

231

Latinica

Mek

21 cm

A261893

9788674786574

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora