U raljama besmisla
Facebook Share Twitter Share

U raljama besmisla

10%

10%

za 3

Cena: 1.189,99 din

Cena i do: 963,89 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 964,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Pred vama je knjiga sabranih stotinu kolunmi prof. dr Vladimira Prvulovića, koji zanimljivo, ubedljivo i argumentovano, s finom ironijom pokatkad, definiše svoj stav, verujući da će doprineti da se ponešto bolje razume u ovom zamršenom svetu.

Umesto ovlašćenih i nadmenih političkih analitičara, koji su deo aparata za odlučivanje i rasuđuju na osnovu logike odgovornih, autor ove knjige je, kao samostalni kolumnista Politike, analizirao aktuelne društvene, političke i ekonomske teme.

Na bazi svojih dugogodišnjih naučnih saznanja, profesorskih iskustava na našim i fakultetima u Engleskoj i Francuskoj i diplomatske karijere u Maliju, Beču i Parizu. Makar i sa vremenskim razmakom, naši čitaoci imaju pravo da saznaju više o svojoj i sudbini svoje države i zagrebu ispod zvaničnih saopštenja i analiza.Nadamo se da ćete, nakon čitanja ovih redova, bolje razumeti uslove, razloge i posledice odluka evropskih i međunarodnih moćnika, kao i našeg državnog vrha. Kao i izazove pred kojima je naše društvo u tranziciji, u okviru nekontrolisane globalizacije i jednopolarnog sveta, previranja u regionu i Kosovskog pitanja, pritiske, nepravde i štete koja nam je naneta u prethodnim godinama i decenijama.To su, bolna, ali neophodna saznanja za sadašnje i buduće generacije. Otuda i naslov ove knjige koja treba da nas uvede u ozbiljnije razumevanje naše i stvarnosti sveta u kome živimo.Srećno vam čitanje, dragi budući čitaoci. 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

319

Ćirilica

Tvrd

24 cm

A271959

9788651520962

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora