A mogao sam biti gej
Facebook Share Twitter Share

A mogao sam biti gej

10%

10%

za 3

Cena: 990,00 din

Cena i do: 801,90 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 802,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Nesumnjivo, Srđan Marjanović je rokersko iskustvo i specifičan pogled na život i sudbinu pretočio u originalan i jedinstven književni stil i poetiku.

Suptilan, povremeno gorak ali uvek iskren on govori o životu kao o gustom tkanju mogućnosti, o mnoštvu puteva kojima se može krenuti ali i o stranputicama na koje nas srce i okolnosti mogu odvesti.

Ova uzbudljiva proza je svedočanstvo o „lepom i groznom” životu i svakako je Marjanovićeva najzrelija knjiga. Jedinstven zapis o onome što nam iskustvo donosi i šta ostaje posle svega, posle života.

Petar Arbutina…Romani Srđana Marjanovića su u biti njegove produžene pesme. Prepuni emocija, gorčine i lepote života. Četvrti A mogao sam biti gej je surova i uzbudljiva ispovest od prve do poslednje stranice.

Dilema glavnog junaka, koga uspeh muzičke karijere gura kroz erotske avanture, motivišući ga da možda završi kao gej, držaće vas u neizvesnosti do samog kraja.

Priča je to o mladosti kad se u ljubavi može sve, nasuprot poznim godinama, kad ništa ne ide?! Nada uvek umire poslednja, pa poraz može biti i pobeda?

Sigurno u ovim redovima ima autobiografskih događaja. Lako se prepoznaju poznati likovi iz sveta rock&roll-a, mada pisac naglašava da je sve fikcija.

Sudbina nije zapisana u zvezdama, već je uvek u našim rukama. Na kraju svačijeg filma ostanu samo sećanja… 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

268

Latinica

Mek

21 cm

A271958

9788651521044

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora