Facebook Share Twitter Share

Prirodno čišćenje organizma

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 2.750,00 din

Cena i do: 2.227,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 2.228,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U različitim kulturama širom sveta čišćenje organizma se praktikuje već vekovima, uključujući odmor i jačanje organizma iznutra.

Odnosi se na određeni metabolički put, aktivan u celom ljudskom telu, koji obrađuje neželjene hemikalije za eliminaciju. Ovaj put uključuje niz enzimskih reakcija koje neutrališu i rastvaraju toksine i transportuju ih iz organa, poput jetre i bubrega, tako da se mogu izbaciti iz tela.

Uklanjanje i eliminisanje toksina iz tela,vrši se ishranom i zdravim hranljivim sastojcima, detoksikacija vam može pomoći u odbrani od bolesti i obnovi sposobnosti organizma da održava optimalno zdravlje.

- Zašto je detoksikacija organizma važna

- Koja je najbolja prirodna detoksikacija organizma

- Kako se vrši detoksikacija organizma hranom

- Da li vodite računa šta unosite u svoj organizam

- Na koji način funkcioniše detoksinacija tela čajevima

Živeti zdravo je zaista postao moderan trend. Mi smo zapravo u svakodnevnom dodiru sa toksinima (nalaze se u vodi, hrani, vazduhu), tako da ih ne možemo u potpunosti izbeći osim da smanjimo njihov uticaj na nas same. S obzirom na to da ne možemo čitav život provesti hermetički zatvoreni, detoksikacija je logičan put ka tom procesu, zbog čega je čišćenje organizma od toksina najbolje da se obavi prirodnim putem.

Naš metabolizam se menja i usporava tokom godina. Počinjemo da pazimo kad, koliko i šta jedemo, sve češće osluškujemo signale tela i učimo da ih slušamo. Kako negujemo i čuvamo svoju kožu kada se čistimo spolja, tako telo treba biti čisto i iznutra.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

202

Latinica

Mek

20 cm

A267545

9788661052705

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare