Emotivna preslišavanja
Facebook Share Twitter Share

Emotivna preslišavanja

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 495,00 din

Cena i do: 400,95 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 401,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

„U podnaslovu svoje zbirke priča autor navodi da su u pitanju „Fragmenti (ne)izmišljenih sećanja“, nagoveštajući nam da su mnoge zabeležene misli lično proživljene ili bar poslužile za dalja maštanja o najplemenitijoj emociji. A takve, autentične, su same sebi najbolja preporuka.

Autor nas oprezno i pomalo pesimistički u čitanje uvodi rečima: „Svet kao da više nema tačke oslonca, valjane neporecive uporišne stubove. Paralelno – ’običnom’ čoveku (pre)ostaje da se okrene sebi, da izgradi neki vlastiti odbrambeni sistem, malu tvrđavu opstanka. Jer, život je jedan, dragocen, kratak i u suštini ipak više lep nego ružan...“, međutim, u nastavku sasvim vedro poručuje „I nastojte da doprete do ljubavi, u sebi i u drugima. I da je održavate i unapređujete. Ili bar da o njoj govorite. Ovo je knjiga ispunjena ljubavlju, priče u njoj su o ljubavi.“

Iako nevelika po obimu, tematski univerzalna i bezvremena, ova zbirka nas osvaja širinom emocija i snažnim osećanjem da je svaka ljubav, pa i naša – koja nam se možda čini običnom, jedinstvena i različita od svih drugih."
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2022.

125

Latinica

Tvrd

19 cm

A252880

9788660473860

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora