Noć knjige 9–11. jun 2023.

Kraljica ničega
Facebook Share Twitter Share

Kraljica ničega

20%

Cena u knjižarama: 1.099,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 879,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

„Kako se ljudi oslobađaju oklopa? Deo po deo.

Vlast je mnogo lakše osvojiti nego je zadržati. Džud je tu lekciju naučila kada se odrekla moći nad podlim kraljem Kardanom, poslušavši srce umesto razuma. A sada, kao vrhovna kraljica Vilin-zemlje, prognana je u svet smrtnika, ponovo nemoćna i besna zbog izdaje, i strpljivo čeka pravi trenutak za osvetu. Prilika za to ukazuje joj se kada njena bliznakinja Tarin upada u smrtnu opasnost. Ako želi da spase sestru, Džud mora tajno da se vrati na opasni dvor vila i izbori se sa osećanjima koja i dalje gaji prema Kardanu. Ali Vilindom nije više onakav kakvim ga je ostavila. Rat se sprema. A Džud biva uvučena u krvave sukobe nakon što se i sama ušunja duboko u neprijateljske redove.

Kada neprijatelj iz tame prošlosti probudi zaboravljeno prokletstvo, strah se širi kraljevinom, terajući je da bira između želje za vlašću i onoga što je čini ljudskim bićem među vilama – brižnog srca. Da li će postati gora od najgorih, surovija od najsurovijih, ili će ipak ostati verna ljudskom u sebi, saznajte u veličanstvenoj završnici najčitanije svetske sage o vilama.

Opasno putovanje ispunjeno misterijama, izdajama, spletkama i… romansom. Nenadmašna akcija u kraljevini ispunjenoj samoživim, zlim i prevejanim likovima, tokom koje se takođe obrađuju i teme iz svakodnevnog života. − VOYA"

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2022.

299

Latinica

Mek

20 cm

A252818

9788660359393

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora