Dizajn enterijera stambenog prostora
Facebook Share Twitter Share

Dizajn enterijera stambenog prostora

10%

10%

za 3

Cena: 6.831,00 din

Cena i do: 5.533,11 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Publikacija Dizajn enterijera stambenog prostora, Jelene M. Stepanov je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada autorke u oblasti dizajna enterijera i predstavlja zanimljivu, multidisciplinarnu studiju u kojoj se na profesionalan i konzistentan način kombinuju hronološki prikaz razvoja dizajna enterijera kao samostalne prakse, i uputstva i praktične smernice za projektovanje i dizajn enterijera.
prof. dr Vladan Djokić

Monografija Dizajn enterijera stambenog prostora autorke Jelene M. Stepanov svrstava se u jedno od retkih dela na srpskom jeziku u kojima je obrađena tema dizajna enterijera. Iako je osnovni fokus monografije usmeren ka stambenim enterijerima, ona pokriva širok spektar oblasti i različitih, kako kulturoloških, tako i tehničkih, aspekata dizajna enterijera, uopšteno. Monografija je namenjena kako studentima arhitekture i dizajna, tako i svima koji imaju nameru da se upoznaju sa osnovama dizajna enterijera.
dr Marko Todorov

Sadržajan i slojevit rukopis Jelene M. Stepanov, odeljen je na više funkcionalnih poglavlja upotpunjenih obiljem reprodukcija. Teorijske i praktične aspekte dizajna enterijera stambenog prostora autorka sagledava problemski i analitički u širem istorijskom i savremenom kontekstu.
dr Đorđe Alfirević

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

247

Latinica

Mek

27 cm

A249319

9788690384402

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare