Jakov i Petra idu na plivanje - latinica

Jakov i Petra idu na plivanje - latinica

Vladimir Anušić

Izdavač: V. Anušić

Žanr: Domaći pisci, Knjige za decu, Slikovnice, Edukativni

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 550,00 din

Cena i do: 445,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 446,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Priča u stihovima sa ivice bazena.

Pravila ponašanja na bazenu!

Jakov i Petra IDU na plivanje je edukativna slikovnica za decu pisana u stihu o pravilima ponašanja na bazenu na zabavan način, na srpskom (ćirilica/latinica) i engleskom.

Priča u stihovima sa ivice bazena (jedina u Srbiji, EX YU), namenjena je deci, (ne) plivačima od 2 do 6 godina, roditeljima, trenerima, vaspitačima, ali i svima onima koji se prvi put susreću sa bazenom, plivanjem i onima koji treba da se podsete da nije teško biti fin u vodi i kraj nje!

Slikovnica je na neki način PREVENCIJA od neželjenih povreda koje se dešavaju oko bazena i to kod najmlađe dece samo zato što se ne pridržavaju osnovnih 10 pravila ponašanja u vodi i kraj nje.

Nudi rešenje za lakše upoznavanje dece sa potencijalno opasnim situacijama kraj vode, usvajanjem pravila ponašanja i konceptom bezbednosti, bez napuštanja zone sigurnosti.

ŠTA slikovnica o pravilima ponašanja na bazenu NIJE?

Slikovnica u stihovima Jakov i Petra IDU na plivanje, nije bajka, iako ima Zlatnu ribicu. Ne uspavljuje. Ona razmrdava. Ne čita se deci samo pred spavanje. Ona nije tu da se prelista, jednom pročita i onda ostavi, zaboravi! Nije slovarica, gde decu učimo da prepoznaju slova.

Nije kratkog daha, i nije samo za ovaj momenat. Važna je za ovu, sledeću i onu tamo generaciju. Ona je tu svih 365 dana, bitna je i danju i noću! Jer plivanje nije sezonska aktivnost, a bezbednost dece u vodi i kraj nje je prioritet.

Da, da, i za vas je:
  • Decu koja prvi put idu na bazen
  • Za plivače i one koji tek treba da se upoznaju sa plivanjem
  • Ali i za stariju decu, mlađe osnovce, kao svojevrstan podsetnik, je i za one koji su zabrovaili, da nije teško biti fin kada se krene na bazen, plivanje!
  • Roditelje čija deca prelaze sa bebi plivanja u školicu plivanja
  • Roditelje čije se dete prvi put susreće sa vodom
  • Roditelji koji hoće da upišu dete na plivanje - priprema za školu plivanja
  • Ali i tetke, ujne, stričeve, bake, deke… koji vode decu, unuke na bazen bez roditelja, a kako bi zajedno i bezbedno u plivanju svi uživali!
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

20

Latinica

Mek

23 cm

A241672

9788690307609

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora