Smrtni ishod atletskih povreda

Smrtni ishod atletskih povreda

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 792,00 din

Cena i do: 641,52 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 642,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Eva je snažna, nezavisna žena. Eva je žena koja voli. Eva je žena koja počinje da sumnja u sebe. Eva je žena koja razume i nalazi opravdanja. Eva je žena koja ćuti i krije modrice. A drugi ništa ne primećuju ili okreću glavu.

Smrtni ishod atletskih povreda je snažna, iskrena, poetična, ali nikako i patetična knjiga koja rasvetljava kompleksne sisteme manipulacije i njihovu suptilnost. Milica Vučković svoju junakinju potpuno degradira i ogoljava patrijarhalne obrasce u kojima su žene naučene da trpe i veruju da to što im se događa nije „tako strašno“.

Proza Milice Vučković je britka, oštra, brza, ona udara snažno i ostavlja bez daha, ne pružajući nam laku katarzu srećnih krajeva. Dekonstruišući romantizovanu „veliku ljubav“, koja mora i treba da boli, kao košmar bezizlazne toksične igre, Vučković prikazuje mehanizme koji omogućavaju da se svakom od nas tako nešto dogodi.

Ovo je knjiga koju morate pročitati.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

146

Latinica

Mek

20 cm

A238376

9788680830650

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

06. Februar 2022

Sanja

Laka za čitanje. Zanimljiv stil pisanja, prepoznatljivost momenata iz života svakog od nas autorka dočarava vrlo darovito pa se iznenadite koliko vidite sebe u njenim rečenicama. Ova priča je borba jedne žene izmedju njene želje za boljim životom i onoga što sama svojom brzopletoscu i neodgovornoscu privlači. Topla preporuka.

Od istog autora