Pronalaženje izlaza za kinesku privredu

Pronalaženje izlaza za kinesku privredu

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.540,00 din

Cena i do: 1.247,40 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

U ovoj knjizi, zasnovanoj na ekonomskim karakteristikama „nove normale“, analiziraju se problemi kineske privrede i finansijska situaciju na početku 13. petogodišnjeg plana, uključujući karakteristike strukturnih promena makroekonomskog delovanja, glavnu protivrečnost, potencijalne opasnosti za ekonomsku stabilnost pod „novom normalom“ i sistemsku argumentaciju o značaju opsežnog produbljivanja reformi kineskog privrednog razvoja na početku ove nove istorije.

Sadržajem ove knjige obuhvaćene su važne oblasti, kao što su ekonomske karakteristike „nove normale“, reforme i ekonomski razvoj, logika i praksa strukturne reforme snabdevanja, istraživanje tržišta kapitala i drugo. Na pozadini „nove normale“, ova knjiga se završava objašnjavanjem faktora koji su poveli kinesku privredu na put izlaska iz neprilika „nove normale“ opsežnim produbljivanjem reformi. Ove reforme dalje dovode do prepoznavanja problema kao što su ekonomska kolebanja, finansijski rizici i drugo.

Osnov za strukturu ove knjige predstavljaju objavljeni i neobjavljeni dokumenti o privredi „nove normale“ i regulisanju ponude, koje je autor pisao poslednjih godina, te istraživački izveštaji o kineskim privrednim i finansijskim problemima, koje su pisali stručnjaci Ekonomskog istraživačkog instituta Pekinškog univerziteta. Nadamo se da ova knjiga može pomoći ljudima svih profesija da dublje shvate kineska makroekonomska i finansijska kretanja i probleme i izazove s kojima se suočavaju u procesu tekuće strukturne reforme ponude, i da rade na naučnim i razumnim rešenjima. Međutim, neka pitanja i stavovi predočeni u knjizi samo su lična mišljenja timova ili autora, i nemaju veze s njihovim radnim mestima.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

208

Latinica

Mek

20 cm

A235992

9788651924869

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare