Noć knjige 9–11. jun 2023.

Pipi Duga Čarapa na brodu - mek povez
Facebook Share Twitter Share

Pipi Duga Čarapa na brodu - mek povez

20%

Cena u knjižarama: 748,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 598,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Drugi deo avantura Pipi Duge Čarape, jedne od najpopularnijih junakinja dečje književnosti.

Tomi i Anika uživaju otkad se u kuću pored njihove doselila neobična devojčica Pipi Duga Čarapa. Ona živi sama u Vili Vilobrdi, bez mame, tate i pravila koja važe za svu drugu decu, pa čak ni u školu ne ide, osim kad učiteljica vodi na izlet. Pipi ima konja, majmuna, veliko dvorište, kovčeg pun zlatnika, neverovatnu snagu i mašte na pretek. U njenom društvu Aniki i Tomiju nikad nije dosadno, ni kad sede u šupljem drvetu i slušaju Pipine doživljaje sa putovanja širom sveta, ni kad obilaze prodavnice, a kakav je tek provod odlazak s njom na vašar ili kad se ceo vikend igraju brodoloma. Svaki dan sa Pipi je luda avantura, a šta bi se drugo i moglo očekivati od ćerke gusarskog kapetana?

Kad se iznenada pojavi kapetan Jevrem Duga Čarapa i pozove Pipi da ponovo s njim luta morima, svi se raduju što je Pipi pronašla tatu i što će s njim doživeti mnogo novih avantura, ali su i tužni jer bez Pipi ništa neće biti isto u malom, maleckom gradu...

Pipi Duga Čarapa na brodu je druga knjiga koju je Astrid Lindgren posvetila doživljajima neobične devojčice. Prva se zove Pipi Duga Čarapa a treća Pipi Duga Čarapa u vodama Južnog mora.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

144

Ćirilica

Mek

20 cm

A232854

9788677201791

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora