Original magazin - br. 60

Original magazin - br. 60

Grupa autora

Izdavač: Finesa

Žanr: Publicistika, Domaći pisci

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 199,00 din

Sa popustom i do: 161,19 din (ušteda: 37,81 din)

Šest mladih naučnika sa naslovne strane ovog broja Originala svakodnevno svojim radom donosi svetlost i radi na pronalaženju rešenja za brojne probleme, čak i one čijih postojanja nismo ni svesni. Dr Aleksandra Buha Đorđević, dr Mirjam Vujadinović Mandić, dr Nikola Unković, dr Marko Spasenović, dr Đurđa Kerkez i dr Milica Vujković deo su programa za izvrsne projekte mladih istraživača (PROMIS), koji mladim naučnicima pruža šansu da osmisle i realizuju sopstvena istraživanja, formiraju svoje timove i samostalno rukovode projektima. Svi oni doktorirali su u poslednjih deset godina i svuda u svetu prepoznati su kao pokretačka snaga nauke. Koji su njihovi projekti, ciljevi i misija – čitajte u novom broju Original magazina, koji je pri radu na ovoj priči predstavio i mlade dizajnere kroz stajling naučnika, podržavajući time lokalnu proizvodnju i preduzetništvo.

U novom broju pričamo o formalnom i neformalnom obrazovanju – koje su prednosti i mane i šta možemo dobiti od oba, kada im se posvetimo. Inspirišemo kroz kreativne poduhvate o kojima vam pričaju Dušan Petrović, Jovana Mirosavljević, Andrea Iervolino čiji se film koji je producirao nalazi u trci za Oskara, Nataša Šarić, modna dizajnerka, Sandro Salvnić koj nas uvek oraspoloži svojim motivacionim proukama i pričama. O uspehu pričaju Marija Pasuljević, business development manager u Nordeusu, Sofija Savić, Content strategist Direct Media Solutions, Duško Čifliganec, generalni direktor Adora Living Solutions.

Uvek smo odgovorni, pa tako vas upoznajemo sa Pet Travel advisor platformom, Komuna marketom koji sjedinjuje male preduzetnike na jednom mestu, novosadskim naseljem Novo kulturno naselje. Kroz još drugih tema vas savetujemo kako da najbolje iskoristite svoje vreme, napredujete u preduzetništvu, razvijate svoje ideje, čitate dobre knjige.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Pismo:

Povez:

nav-id:

Knjige

januar/februar 2021.

Latinica

Mek

A230056

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

550,00 din 446,00 din

990,00 din 802,00 din

599,00 din 458,00 din

2.139,00 din

1.706,00 din

Ušteda: 433,00 din

Od istog autora