DIJAMANTSKA PRAŠINA

DIJAMANTSKA PRAŠINA

Ana Berbakov Anne

Izdavač: A. Berbakov

Žanr: Domaći pisci, Trileri

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 935,00 din

Sa popustom i do: 757,35 din (ušteda: 177,65 din)

Ovo je druga avantura o poznatoj detektivki Sofiji Kovač…

Ako se najstrasnije zadovoljstvo može opisati kao mirisni dah koji se razliva po telu, kako se onda zovu prsti koji prate taj dah. Kako se zove igra kojom se rečima plete mreža oko plena. Da li je to lov ili unutrašnji zov koji kaže „otmi me, jer me samo tako možeš imati“.

Sofiji Kovač je potreban muškarac. Svoju žudnju skriva iza maske mlade, borbene, otresite detektivke. Ali, kada opasnica ode u centar Republike Raguse na Kongres o saobraćaju, njena požuda postaje očita. Iako želi da se bavi važnijim stvarima, njena najvažnija stvar postaje on – Dean Barlović, mladi inspektor dubrovačke policije.

Svestan svog šovinističkog mišljenja, zgodni inspektor se bori protiv ljubavi i neočekivane pretnje svome srcu. Barlović nije samo šarmatni zavodnik, nego i neosvojivi vitez. Borba sa samim sobom dolazi do izražaja kada se u njegov usamljenički život pojavi Sofija. Iako je posle teške preljube nemoguće verovati ženama, Dean se usuđuje da rizikuje.

Snažna žudnja za ljubavlju ali i za igrom, postaje opasna u trenutku kada se dese dva ubistva. Već upleteni u mrežu sopstvenih reči, osećanja, ali i dela, Sofija i Dean shvataju da se nešto neobično dešava i da svako ubistvo ima svoju pozadinu obeleženu dijamantima i jednim antikvitetom. Sofijin avanturistički njuh joj ne da mira, te uprkos opomenama kreće u svoju potragu…

Međutim, Sofijin problem postaje i Deanov u trenutku kada detektivkin život biva ugrožen. Tada se u njemu budi poriv da je zaštiti od zla. Može li zgodni inspektor da pokaže Sofiji koliko je posebna i koliko mu je potrebna? Može li ovaj ljubavni dvojac izaći iz emotivnog vrtloga sa kojim se i sam naslađivao? Jesu li mrtva usta zapušena dijamantskom prašinom ili su duhovi prošlosti pali na teme?

Sve odgovore saznaćete kada pročitate ovaj izuzetno uzbudljiv roman prepun ukusa i mirisa pred kojim sami dijamanti postaju nemoćni pred sopstvenom prašinom.

Ne čudite se, možda ste baš Vi taj dijamant?
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A223322

Knjige

219

Latinica

Mek

21 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

605,00 din 490,05 din

990,00 din 801,90 din

799,00 din 611,24 din

2.394,00 din

1.903,19 din

Ušteda: 490,81 din