Otkrijte život iznova: probudite se za stvarnost

Otkrijte život iznova: probudite se za stvarnost

Antoni de Melo

Izdavač: Harmonija

Žanr: Ezoterija

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 480,00 din

Cena i do: 388,80 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 389,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Odgajani smo tako da mislimo da svi drugi treba da se promene.

Antoni de Melo bio je jedan od najvažnijih duhovnih autora 20. veka. Od smrti 1987, ugled mu je samo dalje rastao. Njegove knjige, uključujući Ptičju pesmu i Sadhanu, i međunarodni bestseler Buđenje, mnogi smatraju jednim od najuticajnijih duhovnih učenja u poslednjih pedeset godina.

Sada vam s ponosom predstavljamo verovatno poslednje objavljeno delo ovog voljenog duhovnog učitelja. Zasnovana na predavanju koje je održao samo nekoliko meseci pre smrti, knjiga Otkrijte život iznova poziva nas da prodremo do dubljeg smisla našeg postojanja. Kada postanemo svesni kružne i habitualne prirode svojih ograničavajućih misli, uspećemo da otkrijemo jednostavna rešenja koja će nas osloboditi od osećanja izolovanosti, gneva, tuge i depresije. Ukratko, De Melo nam omogućava da posmatramo svet i Boga na nov način koji će nam preobraziti život.

Otkrijte život iznova je saosećajna knjiga za sva vremena; ona će vas probuditi tako da možete da ugledate lepotu ljudskog iskustva i uvećaće vašu sposobnost da vidite Boga u svemu što postoji.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2020.

86

Latinica

Mek

20 cm

A216557

9788660357160

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare