KOLIKO SI SPREMAN DA PLATIŠ

KOLIKO SI SPREMAN DA PLATIŠ

Brankica Ljamić

Izdavač: Sinhronia

Žanr: Drama, Domaći pisci

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 825,00 din

Sa popustom i do: 668,25 din (ušteda: 156,75 din)

Tokom proleća 2019. godine osetila sam potrebu da preradim, dopunim i izmenim prvo izdanje knjige Koliko si spreman da platiš?. Izmenjeno drugo izdanje radnju i junake iz 2011. godine prikazuje kroz prizmu stečenih znanja i iskustava iz proteklih osam godina. Sve u svemu, novo izdanje donosi knjigu koju bih napisala da sam je prvi put stvarala 2019. godine.

Koliko si spreman da platiš je edukativni roman.

Roman – zato što kroz izmišljenu priču o braći Popović govori o problemima sa kojima se preduzetnici sreću. Edukativni – zato što kroz izmišljenu priču opisuje kako je neke teorijske koncepte iz menadžmenta, a koji vode ka rešenjima problema sa kojima se preduzetnici sreću, u praksi moguće ostvariti. U njemu se, kroz dijaloge i unutrašnje monologe, prikazuju životni stilovi koji kombinuju održiva poslovna i privatna rešenja.

Radnja romana se dešava u Srbiji, u drvenom amfiteatru između šljivika i vinograda, sa pogledom na Dunav i oko njega.

Marko, Luka, Klara, deda Miloje, Bogdan, Milena i dr. su izmišljeni likovi koji su doneli odluku da im je dosta čekanja da aktuelna (ko-zna-koja-po redu) kriza prođe i pozabavili se onim što oni sâmi mogu da učine da bi im život postao smisaon i lep, u svakom mogućem smislu. Junaci romana žive i rade u okruženju u kome ljudi, po mnogo čemu različiti – obrazovani i neškolovani, iz grada i sela, žene i muškarci, domaći i stranci, stariji i mladi, iskusni i neiskusni – zajedno uče, radeći na pronalaženju efikasnih, profitabilnih i šarmantnih načina rešavanja i sprečavanja problema. U tom procesu, oni otkrivaju staru istinu da malo početne hrabrosti, podržane dobronamernim savetima i upornim i doslednim radom, mogu dovesti do životnih rezultata koji daleko prevazilaze planirane poslovne efekte. Na taj način, nakon serije ličnih, profesionalnih, društvenih i istorijskih slomova, likovi romana pronalaze sopstvenu metodologiju da postanu i ostanu – životni i poslovni pobednici.

Centralna tema učenja u ovoj knjizi se odnosi na definisanje onoga što se želi, na izbor puta, formulisanje ciljeva i usklađivanje privatnog i poslovnog. 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Format:

A211596

Knjige

141

Latinica

21 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

800,00 din 648,00 din

949,00 din 854,00 din

1.100,00 din 891,00 din

2.849,00 din

2.393,00 din

Ušteda: 456,00 din