Projekti za Arduino i Raspberry Pi - kontrola motora
Facebook Share Twitter Share

Projekti za Arduino i Raspberry Pi - kontrola motora

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 2.035,00 din

Cena i do: 1.648,35 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Prof. Dr Dogan Ibrahim je akreditovani elektro inženjer i uvaženi član Instituta inženjerske tehnologije.

Dogan je autor preko 60 tehničkih knjiga koje su objavili poznati međunarodni izdavači, kao što su Wiley, Butterworth i Newnes.

Pored toga, autor je više od 250 tehničkih stručnih radova koji su objavljeni u časopisima i predstavljeni na seminarima i konferencijama.

U ovoj knjizi se razmatraju DC električni motori i njihova upotreba u projektima koji se zasnivaju na razvojnim pločama Arduino i Raspberry Pi Zero W. Knjiga sadrži mnogo testiranih i radnih projekata sa sledećim podnaslovima:

• Naslov projekta
• Opis projekta
• Blok dijagram
• Električna šema
• Sklop projekta
• Kompletan listing programa
• Detaljan opis programa

Projekti u ovoj knjizi obuhvataju standardne DC motore, koračne motore, servo motore i mobilne robote. Knjiga je namenjena studentima, hobistima i svima koji su zainteresovani za razvoj projekata zasnovanim na mikrokontroleru pomoću razvojne ploče Arduino ili Raspberry Pi Zero W.

Jedna od dobrih karakteristika ove knjige je što su u njoj dati kompletni projekti za daljinsku kontrolu mobilnog robota sa mobilnog telefona pomoću razvojnih ploča Arduino Uno i Raspberry Pi Zero W.

Ovi projekti su razvijeni pomoću Wi-Fi mreže i Bluetooth veze na mobilnom telefonu. Čitaoci će moći da pomeraju robot napred, nazad, levo ili desno slanjem jednostavnih komandi sa mobilnog telefona.

U knjizi su dati kompletni listinzi programa za sve projekte, kao i detaljni opisi programa. Čitaoci će moći da koriste projekte na način na koji su predstavljeni ili da ih menjaju u skladu sa svojim potrebama.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2018.

256

Latinica

Mek

17.6 x 25 cm

A166154

9788680134130

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora