VIŠI RAZUM OTKRIVA TAJNE

VIŠI RAZUM OTKRIVA TAJNE

Larisa Aleksandrovna Sekljitovna , Ljudmila Lenovna Sterljnjikova

Izdavač: Esotheria

Žanr: Ezoterija

Redovna cena: 1.760,00 din

Sa popustom i do: 1.425,60 din (ušteda: 334,40 din)

U knjizi je na uzbudljiv i neposredan način opisano kako je grupa entuzijasta, u čijem radu je učestvovala i porodica Streljnjikovih, uspostavljala kontakte sa Višim Kosmičkim Razumom. Govori se o opasnostima, dramatičnim događajima i radostima tih kontakata.

Knjiga je napisana u formi dijaloga to jest, Viši Razum odgovara na pitanja koja interesuju članove grupe. Tako dobijamo niz autentičnih informacija o Bermudskom trouglu, Atlantidi, Snežnom čoveku, ekstrasensima, ličnoj energetskoj zaštiti. Viši Razum takođe otkriva ko su Oni i kakvi su ciljevi njihovog rada sa Zemljom, da tama u Kosmosu ne postoji, ko su vanzemaljci, kako je nastao Sunčev sistem, o pravoj prirodi Meseca i njegovim stanovnicima, egregorima i paralelnim svetovima Zemlje, o nastanku prvih ljudi, zašto postoje bolesti i stradanja, o pogrešnom odnosu prema ludim ljudima.

Tu su i odgovori na pitanja o mislima, svesti, podsvesti, polju sveznanja, o energijama u organizmu čoveka, čakrama, očima, daju se početni pojmovi o duši, o formama koje imaju dušu, kuda duša ide posle smrti, o njenim kvalitetima, talentima.

Članovi grupe, uglavnom ateisti, kao što su bili i sami autori, pitali su i o religiji, Bogu, Hristu, Svetom Duhu itd…. Posebno poglavlje je u kratkim crtama posvećena informacijama iz nauke: brojevima, vremenu, elementarnim česticama, brzini svetlosti, filozofiji, slovima, haosu i harmoniji, muzici, snovima.

Brak, deca, njihovo vaspitavanje, televizija, takođe su pitanja na koja su Viši odgovarali.

Poslednja glava je posvećena odgovorima na pitanja o bolestima čoveka, načinima lečenja, uključujući i rak.

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Format:

nav-id:

Knjige

513

Latinica

14.8 x 21 cm

A163039

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

499,99 din 404,99 din

1.210,00 din 980,10 din

1.200,00 din 972,00 din

2.909,99 din

2.357,09 din

Ušteda: 552,90 din

Od istog autora