RAZVOJ ČOVEKA - I DEO

RAZVOJ ČOVEKA - I DEO

Larisa Aleksandrovna Sekljitovna , Ljudmila Lenovna Sterljnjikova

Izdavač: Esotheria

Žanr: Ezoterija

Redovna cena: 2.090,00 din

Sa popustom i do: 1.692,90 din (ušteda: 397,10 din)

Ova knjiga govori o značaju razvoja duše u evoluciji svemira, otkriva koji je unutarnji smisao sticanja znanja, koji je smisao čovekovog života, o ulozi želja i ciljeva u razvoju. Upoznaje nas koje vrste duša se pojavljuju u formi čoveka, zašto se neki ljudi rađaju pametni a drugi glupi, jedni su talentovani a drugi nedaroviti, zašto ne treba tražiti predodređenost dece za neko zanimanje.

Čovek se upoznaje sa tim šta treba da radi, da bi prešao u večno postojanje, uči da postoji Hijerarhija čovečanstva na Zemlji i koliko vremena još treba da bi se prešlo na prvi Nivo Hijerarhije Boga ili Đavola. Govori se o vaspitavanju i obrazovanju, sticanju svesnosti, hijerarhiji literarnih žanrova, energetici reči, kao i o brojevima, o značaju stvaralaštva, nadahnuća i umetnosti u razvoju, o nivoima muzike, o uticaju televizora i kompjutera na dušu.

Saznajemo o programima i kako se prema programu ispunjavaju ćelije matrice duše. Takođe se govori o usavršavanju duše i perspektivama koje ono otvara, šta su to pozitivan i minusni razvoj i kakve su njihove posledice. U knjizi otkrivamo i kako nedostatak rada na sebi vodi u degradaciju, pa čak i u dekodiranje duše, i kakvi su to procesi.

Prvi deo knjige se završava objašnjenjem zašto je čoveku neophodna duhovnost, kako se ona formira, njenoj velikoj tajni i šta ne doprinosi njenom rastu. Knjiga otkriva tajni smisao morala i etike, kakve su posledice njihovog nepoštovanja i kako njihovo poštovanje prerasta u Zakone unutar duše.

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Format:

A163037

Knjige

645

Latinica

14.8 x 21 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

915,00 din 823,50 din

895,00 din 805,50 din

550,00 din 446,00 din

2.360,00 din

2.075,00 din

Ušteda: 285,00 din

Od istog autora